Bosna'ya 3. Yardım Tır'ı - Son Dakika
Yerel

Bosna'ya 3. Yardım Tır'ı

Bosna\'ya 3. Yardım Tır\'ı

Bosna’da geçtiğimiz Mayıs ayında yaşayan sel felaketi sonrasında İzmir’den gönderilen yardım TIR’larından üçüncüsü, Buca ve Bornova belediye başkanları ile balkan derneklerinin temsilcileri tarafından uğurlandı.

31.08.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bosna'da geçtiğimiz Mayıs ayında yaşayan sel felaketi sonrasında İzmir'den gönderilen yardım TIR'larından üçüncüsü, Buca ve Bornova belediye başkanları ile balkan derneklerinin temsilcileri tarafından uğurlandı.

Bosna'da geçtiğimiz Mayıs ayında yaşayan sel felaketi sonrasında İzmir'den gönderilen yardım TIR'larından üçüncüsü Bosna'ya doğru yola çıktı. Yardım TIR'ının bölgeye ulaşmasıyla ilgili organizasyonu gerçekleştiren İzmir Bosna Sancak Derneği Başkanı Abdullah Gül, bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını diledi. TIR'ın içerisinde 100 çek yat, 100 yatak, 100 masa sandalye ve 300 metrekare halı bulunduğunu belirten Gül, "Bu TIR'dan Bosnalı 100 aile faydalanacak. İlk gönderdiğimiz TIR'larda gıda maddesi vardı. Ancak aldığımız bilgiler eşya ihtiyacı olduğuna yönelik olduğu için bu kez eşya gönderiyoruz. Katkı koyanlara teşekkür ediyoruz" dedi.

"BİZİM DE ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN"

TIR'daki malzemelerin bir bölümünü karşılayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile uğurlama törenine katıldı. Zor günlerde dayanışmaya vurgu yapan Başkan Levent Piriştina, "Yaşanan felaketin tekrarlanmamasını umuyoruz. Allah zor dorumda kalanların yardımcısı olsun. Biz küçük bir katkı koyarak bizim de çorbada tuzumuz olsun istedik. Orada yaşayan Müslüman kardeşlerimize hayata tutunma gücü diliyorum" diye konuştu. Altındağ mevkiinden yola çıkan TIR'ı uğurlamaya İzmir Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Medat Şenay da katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bosna'ya 3. Yardım Tır'ı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement