Bosna Hersek Olimpiyat Komitesinden AA'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bosna Hersek Olimpiyat Komitesinden AA'ya Ziyaret

Bosna Hersek Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Said Fazlagiç başkanlığındaki heyet, Anadolu Ajansı Balkanlar ofisini ziyaret etti.

28.10.2014 16:42  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bosna Hersek Olimpiyat Komitesi (OK BIH) Genel Sekreteri Said Fazlagiç başkanlığındaki heyet, Anadolu Ajansı (AA) Balkanlar ofisini ziyaret etti.

AA Avrupa Bölge Direktörlüğü Editör Yardımcısı Ömer Çetres ile görüşen heyet, AA'nın 100. yıl hedefleri ve Balkanlar'daki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

OK BIH Genel Sekreteri Fazlagiç, AA gibi dünya çapında önemli işler yapan bir haber ajansı ile işbirliği içerisinde olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Gelecek dönemde de AA ile iyi bir işbirliği içinde olmayı ümit ettiklerini anlatan Fazlagiç, "AA gibi büyük bir haber ajansı ile sadece Balkanlar'da değil tüm dünyada işbirliği içerisinde olmamız bizim için son derece önemli" ifadesini kullandı.

AA Avrupa Bölge Direktörlüğü Editör Yardımcısı Çetres de AA'nın 100. yıl hedefleri hakkında heyete bilgi vererek, AA'nın 2020 yılına kadar dünyanın en iyi beş ajansından biri olmayı hedeflediğini söyledi.

Bu hedefler doğrultusunda spor haberlerine de büyük önem verdiklerini belirten Çetres, bölgedeki önemli spor olaylarını fotoğraflı ve görüntülü olarak takip ettiklerini ve abonelerine servis ettiklerini kaydetti.

Heyet daha sonra Boşnakça ve Arnavutça yayın yapılan haber merkezini de ziyaret etti. - Federation of Bosnia and Herzegovina

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bosna Hersek Olimpiyat Komitesinden AA'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement