Boşandığı Eşi ve 4 Yakınını, 'Oğlunu Alamadığı' İçin Katletmiş - Son Dakika
Güncel

Boşandığı Eşi ve 4 Yakınını, 'Oğlunu Alamadığı' İçin Katletmiş

Boşandığı Eşi ve 4 Yakınını, \'Oğlunu Alamadığı\' İçin Katletmiş

Karaman'da 15 gün önce boşandığı eşi Şerife Şahin ile 4 akrabasını öldüren Hakan Narlı'nın oğlunun kendisine verilmesini isteyerek "Hepinizi vuracağım" dediği ortaya çıktı.

27.06.2015 13:01  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde 15 gün önce boşandığı eşi Şerife Şahin ile 4 akrabasını öldüren 26 yaşındaki Hakan Narlı'nın, velayeti annede olan 2 yaşındaki oğlunun kendisine verilmesini isteyerek 'hepinizi vuracağım' diye tehdit ettiği ortaya çıktı. Şahin ailesinin de tehditler üzerine polis merkezine şikayette bulunduğu belirtildi.

Olay dün saat 19.00 sıralarında ilçenin Keşillik Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz olan Hakan Narlı, 3 yıl önce kaçırarak evlendiği 20 yaşındaki Şerife Şahin ile iddiaya göre şiddetli geçimsizlik sonucu 15 gün önce boşandı. 2 yaşındaki M. adındaki çocuklarının velayeti anneye verildi. Şerife Şahin de oğlunu alıp babası Murat Şahin'in evine yerleşti.

ÇOCUĞUNU İSTEMEK İÇİN GİTTİ

İddiaya göre çocuğunun kendisine verilmesini ve velayetini isteyen Hakan Narlı, boşandığı eşiyle konuşmak için otomobille kayınpederinin evine gitti. Bir süre evin yakınında bekleyen Narlı, pazardan dönen 43 yaşındaki kayınvalidesi Ayşe Şahin ile eşinin dayısının oğlu 24 yaşındaki Hüseyin Akkulak'ın geldiğini görünce, yanlarına gitti. Evin bahçesinde konuşurken, oğlunun kendisine verilmesi isteğine olumsuz yanıt alan ve tartışmaya başlayan Narlı, av tüfeğiyle kayınvalidesi Ayşe Şahin ve eşinin kuzeni Akkulak'a ateş açtı. Ayşe Şahin ve Hüseyin Akkulak, kanlar içinde yere yığıldı.

EŞİ VE 2 BALDIZINI SAKLANDIKLARI ODADA VURDU

Daha sonra Hakan Narlı evin giriş balkonunda bekleyen eşi ve 2 baldızının bağırması üzerine eve doğru yöneldi. Eşi Şerife Şahin ve baldızları 12 yaşındaki Şeyda ve 13 yaşındaki Şeyma Şahin ise içeriye kaçarak kapıyı kilitledi.

İddiaya göre pencerenin camını kırarak içeriye giren Hakan Narlı, eşi ve iki baldızının kendisini kilitlediği odanın kapısını da tekme ile açtı. Elindeki tüfek ile ateş açan Narlı, eşi ve baldızlarını vurduktan sonra, 2 yaşındaki oğlu M.'yi evde bırakarak kaçtı.

POLİSİ ARAYARAK TESLİM OLDU

Silah sesini duyan komşuları da polise ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde 2'si çocuk 5 kişinin öldüğünü belirledi. Olay sırasında kayınpederi Murat Şahin'in evde olmadığı belirtildi.

5 kişinin cesedi, Ermenek Devlet Hastanesi morguna konuldu. Evden ayrıldıktan sonra 155 polis imdat telefonunu arayan Narlı cinayet işlediğini söyleyerek bulunduğu adresi bildirdi. Polis ise Narlı'nın bulunduğu yere giderek gözaltına aldı.

TEHDİT MESAJI ÇEKMİŞ

Eşi ile birlikte toplam 5 kişiyi öldüren Hakan Narlı'nın, olaydan önce çocuğunun velayetini istediği ve bu konuda aileyi sürekli tehdit ettiği iddia edildi. Olay günü yine çocuğunun velayetini istediği, vermedikleri takdirde hepsini vuracağı yönünde kayınvalidesinin cep telefonuna tehdit mesajları çektiği öne sürüldü. Mesajın ardından ailenin polis merkezine giderek Hakan Narlı'dan şikayetçi oldukları belirtildi.

TUTUKLANDI

Polise çocuğunun velayetini istediği ve vermedikleri için de olayı gerçekleştirdiği yönünde ifade verdiği öğrenilen Narlı'nın olay anında şuurunu kaybettiği ve baldızlarına nasıl ateş ettiğini hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Polise 3 gün boyunca evi gözetlediği yönünde de ifade verdiği belirtilen Narlı, polisteki ifadesinin ardından sabah erken saatlerde adliyeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkemece tutuklanan Narlı, cezaevine gönderildi.

EVİN İÇİ SAÇMA DELİĞİ DOLDU

Saldırının meydana geldiği evde tüfekten çıkan saçma delikleri dikkat çekti. Dolaplarda ve tavandaki saçma deliklerini gösteren mahalle muhtarı Ahmet Akkulak, olayı gerçekleştiren Narlı'ya tepki göstererek, "Çocuklara resmen pusu kurmuş ve canice öldürmüş" dedi.

"ANNEM GELECEK"

Evde bırakılan ve katliama tanık olan 2 yaşındaki M.'nin, olayın hemen ardından eve gelen komşularına ve polislere babası Hakan Narlı'nın annesini ve diğerlerini av tüfeğiyle vurarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Gece boyunca hastanede kontrol altında tutulan küçük çocuğun "Teyzemler öldü ama annem gelecek" diye konuştuğu belirtildi.

OTOPSİ İÇİN ADANA'YA GÖNDERİLDİLER

Öte yandan olayda hayatını kaybeden 5 kişinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi ve bu işlemlerin ardından Ermenek'e getirilerek defnedilecek. - Karaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşandığı Eşi ve 4 Yakınını, 'Oğlunu Alamadığı' İçin Katletmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • acıdım: Bu öküz başlı antilobu 100 yaşına dahi gelse çıkarmayacan cezaevinden ,ölüsü çıkacak 28 3 Yanıtla
  • Buse: Insanlar ne olup bittigini bilmeden disardan yorumluyor tabi kim bilebilir zaten severek evlenmediklerini ve adami cileden cikaran onlar zaten adam durup dururken neden cinnet gecircin demekki birseyler yaptilar boylede dusunmek lazim inat yapip cocugu gostermeyerek hatayi yapmisin zaten bir cocuk nasil.anasiz duramazsa babasizda duramaz adam durup dururken öldurmuyor cinnet gecittiriyorlar 17 13 Yanıtla
  • etekli kürt: işte gerçek bir türk evladı.tebrikler. 6 21 Yanıtla
  • ulan kürtler: Sanki kürrtler cok iyi de kimseleri öldürmemisler bide gelip bize laf sokuyolar yaa bi giden işinize 11 14 Yanıtla
  • Realite: Allah kimsenin başına vermesin ancak o adamın da yaşadığı travmayi unutmamak gerekir oda 5 kişi yi öldürmek için eklenmemiştir muhakkak allah sabır versin ancak bu durumlarda kaynana ve baldizlar özellikle çok tahrik ediyor lar ben yaşadım aynısını kolay değil bekara karı boşamak kolaydır derler allah kimseye böyle bir acı yasatmasin AMİN..... 23 1 Yanıtla
  • HAKANNNN: Kadınlarrrr.... Aklınızı başınıza alın,,,erkeğin gözü döndüğünde kimse kalmaz ortada tek suçlu kadın !! olayı bu kadar büyütmeseydi bunlar olmazdı sen kimsin babaya oğlunu vermiyorsun,,babalar için oğullar herşeydirrr Baba olmayan anlayamazzzzz...Ama şu bir gerçek Türk kadınları çook ama çokk cahill ve salaklar %90 böyle malesefff... 9 15 Yanıtla
  • ali: boşanma davasında bu adalet ( neresi adaletse ) hep kadından yana olduğu sürece bu olaylar devam eder ben burda adama acıdım ölenler hak etmiştir 11 13 Yanıtla
  • HAMZA: bu caniyi asacaksın yasamayı haketmıyor 18 3 Yanıtla
  • sakin : içeride geberirsin artık şerefsiz 18 2 Yanıtla
  • suleyman: Herkez bilmeden konusur boyle aslında cocugu 2 saatliğine gosterseydi bunlar olmycaktı adamı bu hale getirtene kadar ne yaptılar allah bilir 7 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement