Boşanan Kocanın Katlettiği 5 Kişi, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Boşanan Kocanın Katlettiği 5 Kişi, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Boşanan Kocanın Katlettiği 5 Kişi, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde 15 gün önce boşanan 26 yaşındaki Hakan Narlı'nın av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü eski eşi ve 4 akrabasının cenazeleri, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

28.06.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde 15 gün önce boşanan 26 yaşındaki Hakan Narlı'nın av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü eski eşi ve 4 akrabasının cenazeleri, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazelerden 4'ü, katliamın gerçekleştiği evin 100 metre yakınındaki araziye, 1'i de mahalle mezarlığına defnedildi. Annesi ve teyzeleri gözleri önünde ölen 2 yaşındaki M. ise hiçbir şeyden habersiz çevresini izledi.

İşsiz Hakan Narlı, 3 yıl önce kaçırarak evlendiği 20 yaşındaki Şerife Şahin ile şiddetli geçimsizlik sonucu 15 gün önce boşandı. 2 yaşındaki M. adındaki çocuklarının velayeti ise anneye verildi. Şerife Şahin de oğlunu alıp babası Murat Şahin'in evine yerleşti.

OĞLUNUN VELAYETİNİ ALABİLMEK İÇİN KATLİAM YAPTI

İddiaya göre çocuğunun kendisine verilmesini ve velayetini isteyen Hakan Narlı, geçen cuma günü kayınvalidesi 43 yaşındaki Ayşe Şahin'e, mesaj çekip oğlunun velayetini istedi, aksi takdirde herkesi öldüreceğini söyledi. Ayşe Şahin de tehdit mesajının ardından polise şikayette bulundu.

Aynı gün saat 19.00 sıralarında boşandığı eşiyle konuşmak için kayınpederi Murat Şahin'in evine giden Hakan Narlı, bir süre evin yakınında bekledikten sonra pazardan dönen kayınvalidesi Ayşe Şahin ile eşinin dayısının oğlu 24 yaşındaki Hüseyin Akkulak'ın geldiğini görünce, yanlarına gitti. Evin bahçesinde konuşurken, oğlunun kendisine verilmesi isteğine olumsuz yanıt alan ve tartışmaya başlayan Narlı, av tüfeğiyle kayınvalidesi Ayşe Şahin ve eşinin kuzeni Hüseyin Akkulak'a ateş açtı. Ayşe Şahin ve Hüseyin Akkulak, kanlar içinde yere yığıldı. Daha sonra Hakan Narlı evin giriş balkonunda bekleyen eşi ve 2 baldızının bağırması üzerine eve doğru yöneldi. Eşi Şerife Şahin ve baldızları 12 yaşındaki Şeyda ve 13 yaşındaki Şeyma Şahin ise içeriye kaçarak kapıyı kilitledi. İddiaya göre pencerenin camını kırarak içeriye giren Hakan Narlı, eşi ve iki baldızının kendisini kilitlediği odanın kapısını da tekme ile açtı. Elindeki tüfek ile ateş açan Narlı, eşi ve baldızlarını vurdu, 2 yaşındaki oğlu M.'yi evde bırakarak kaçtı. Olayın ardından polise teslim olan Hakan Narlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öldürülen 5 kişinin cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından dün gece Ermenek'e getirildi ve Devlet Hastanesi Morgu'na konuldu.

KENDİ ARAZİLERİNE DEFNEDİLDİLER

Bugün sabah saatlerinde morgdan alınan 5 kişinin cenazesi mahalle meydanına getirildi. Ailenin yakınları ve mahalle sakinlerinin katıldığı cenaze namazının ardından, Hüseyin Akkulak'ın cenazesi mahalle mezarlığına defnedildi.

Eşi tarafından öldürülen Şerife Şahin, annesi Ayşe ve kız kardeşleri Şeyma ve Şeyda Şahin'in cenazeleri ise katliamın gerçekleştiği evin yaklaşık 100 metre ilerisindeki kendilerine ait araziye defnedildi.

ANNESİ GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Cenaze törenine, annesi ve teyzeleri gözleri önünde öldürülen 2 yaşındaki M. de getirildi. Olanlardan habersiz olan M.'nin öldürülen Hüseyin Akkulak'ın annesi Ayşe Akkulak'ın kucağından ayrılmadığı görüldü.

Olay günü evde bulunmayan ve katliamda aile fertlerinin hepsini kaybeden Murat Şahin ise yakınları sayesinde güçlükle ayakta durabildi. Yaşlılığı nedeniyle güçlükle yürüyebilen Murat Şahin'in babası Mustafa Şahin de gelini ve torunlarını son yolculuklarına uğurladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşanan Kocanın Katlettiği 5 Kişi, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi
    06:56 Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi

    Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu çıkan yangın, cep telefonu kameralarınca kaydedildi. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti ve yangın söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, iş yeri kullanılamaz hale geldi ve çevredeki bir araç da zarar gördü. Olay yerine polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi
    06:47 Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi

    Tokat merkezli 2 depremin merkez üssü olan Sulusaray ile depremden etkilenen Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde eğitime ara verildi. Tokat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerindeki okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verileceği belirtildi.

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    06:15 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:43 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 02.35'te merkez üssü olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İkinci depremin herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bildirildi. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.


Advertisement