Boşaltın' Tebligatı Çarşısı Esnafını Sıkıntıya Soktu - Son Dakika
Güncel

Boşaltın' Tebligatı Çarşısı Esnafını Sıkıntıya Soktu

Boşaltın\' Tebligatı Çarşısı Esnafını Sıkıntıya Soktu

'Boşaltın' tebligatı çarşısı esnafını sıkıntıya soktu ANKARA'nın Altındağ İlçe Belediyesi, Anafartalar Mahallesi sınırları içerisinde 20 yıldır Ulus Telefoncular Çarşısı esnafına '7 gün içerisinde boşalt' tebligatı, esnafları sıkıntıya soktu.

08.01.2016 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Boşaltın' tebligatı çarşısı esnafını sıkıntıya soktu

ANKARA'nın Altındağ İlçe Belediyesi, Anafartalar Mahallesi sınırları içerisinde 20 yıldır Ulus Telefoncular Çarşısı esnafına '7 gün içerisinde boşalt' tebligatı, esnafları sıkıntıya soktu. Tebligatla şok yaşadıklarını ifade eden esnaflar, Osmanlı ve Yunus Emre hassasiyetinin kendilerine de gösterilmesini istediler.

Bu konudaki tedirginliğini dile getiren çarşı içinden bir esnaf, 20 yıllık esnaf olanlar var. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Ulus Zabıta Müdürlüğü, 'bulunduğunuz iş yerlerini 7 gün içerisinde boşaltın. Boşaltmadığınız takdirde belediyemiz tarafından boşaltılarak yapılan masraflar da tarafınızdan tahsil edilecek' tebligatı esnaflar arasında şok etkisi yarattı. Bu kış kıyamette 7 gün içerisinde nereye ve nasıl gideriz. Buradaki esnaf zor şartlarda evine ekmek götüren insanlar, ödemekle yükümlü olduğu borçları var. Buradaki yıkıma esnaf olarak karşı değiliz. Zamanlamaya karşıyız. 7 gün içerisinde hemen boşaltmak hiç de kolay değil. Yetkililerden isteğimiz, Keçiören'deki Osmanlı ve Dışkapı'daki Yunus Emre çarşılarına gösterilen hassasiyetin bizlere de gösterilmesini istiyoruz dedi.

Ankara'nın Ulus, İtfaiye Meydanı olarak bilinen yerde barakalar içerisinde Telefoncular Çarşısı olarak bilinen çarşı esnafına Büyükşehir Belediyesi tarafından 'çarşıyı 7 gün içerisinde boşaltın' tebligatı şok etkisi yarattığını ifade eden esnaflar, sıkıntılarını dile getirdiler. Çarşı esnafı, 20 yıllık esnaflık yaptığın yeri 7 gün içerisinde boşaltın tebligatı aldık. Bu durumu görüşmek için Büyükşehir Belediyesine gittik, ama bir yetkili ile görüşemedik. Altındağ Belediyesi de aynı. Çarşı esnafının sıkıntılarını dile getirmek için topladığımız 300'den fazla imzalı dilekçeyi TBMM'ne götürdük ve yardım istedik. Keçiören'de yanan Osmanlı Pazarı'na gösterilen hassasiyeti buradaki insanlara da gösterilmesini istiyoruz diye konuştular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşaltın' Tebligatı Çarşısı Esnafını Sıkıntıya Soktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel Marmaris'te Miting Düzenledi
    21:38 CHP Genel Başkanı Özgür Özel Marmaris'te Miting Düzenledi

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı ve vatandaşlara seslendi. Özel, oy kullanmaya kadar herkesin komşularına, müşterilerine, öğrencilerine, arkadaşlarına ulaşarak CHP'ye destek vermelerini istedi.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: 31 Mart seçimleri Türkiye Yüzyılı'nın önemli bir eşiği
    21:36 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: 31 Mart seçimleri Türkiye Yüzyılı'nın önemli bir eşiği

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çorum'un Sungurlu ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, 31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye Yüzyılı'nın önemli bir eşiği olduğunu belirtti. Işıkhan, AK Parti'nin halka hizmet ettiğini ve bu gücü milletten aldığını vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin dünya standartlarının üzerine çıkacak bir belediyecilik anlayışıyla şehirlerini geliştireceklerini söyledi.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay'daki çalışmalara ilişkin bilgi aldı
    21:27 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay'daki çalışmalara ilişkin bilgi aldı

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile birlikte Hatay'a gitti. Bakan Güler, 8'inci Komando Tugay Komutanlığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulunduktan sonra Hatay Valiliği'ni ziyaret ederek Vali Mustafa Masatlı'dan kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

  • Bakan Bayraktar: 'Göktepe 1' adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmaya başlıyoruz
    21:26 Bakan Bayraktar: 'Göktepe 1' adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmaya başlıyoruz

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında 'Göktepe 1' adını verdikleri yeni bir kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı. Bayraktar, bu keşif ve arama kuyusundan önümüzdeki haftalarda yeni bir rezerv bulmayı umduklarını belirtti.

  • DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, seçim çalışmalarına devam ediyor
    21:25 DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, seçim çalışmalarına devam ediyor

    Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Meral Danış Beştaş, Bağcılar ve Kadıköy'de seçim çalışmalarına devam etti. Beştaş, Bağcılar'da cemevi ziyareti yaparak bilgi aldı ve her kesimle buluşmaya önem verdiklerini vurguladı. Ardından Kadıköy'de partisinin seçim standındaki kadınlarla görüşen Beştaş, kalabalığa hitap ederek kendisi için oy istedi.

  • Yüreğir Ziraat Odası Başkanı: Çiftçi finansal sorunlar nedeniyle üretimden vazgeçiyor
    21:22 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı: Çiftçi finansal sorunlar nedeniyle üretimden vazgeçiyor

    Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, tarım sektörünün finansal sorunları ve girdi maliyetlerinin çiftçilerin üretimden vazgeçmesine neden olduğunu belirtti. Doğan, tarım sektörünün karşılaştığı sorunların çözümü için devlet desteklerinin güçlendirilmesi, su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı, toprak koruma uygulamaları ve pazarlama altyapısının geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi
    21:19 Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde çıkan yangında hayatını kaybeden Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı olan aynı aileden 4 kişi için anma töreni düzenlendi. Törene katılanlar, olayın aydınlatılmasını istedi. 1993'te aynı kentte yaşanan Solingen faciasında da 5 aile ferdinin hayatını kaybettiği hatırlatıldı.


Advertisement