Bonzai Satışı Söylentisi Mahalle Sakinlerini Sokağa Döktü - Son Dakika
Güncel

Bonzai Satışı Söylentisi Mahalle Sakinlerini Sokağa Döktü

Bonzai Satışı Söylentisi Mahalle Sakinlerini Sokağa Döktü

Son dönemde sıklıkla gündeme gelen Bonzai İzmit'in Gültepe Mahallesi'ni sokağa döktü. Bazı kişilerin Bonzai sattıklarını öne süren semt sakinleri tepki gösterdi.

29.07.2014 13:34  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yıllarda kullanımı yaygınlaşan 'Bonzai' olarak bilinen sentetik uyuşturucu maddeye karşı büyük bir mücadele başlatılırken, birçok ilde de protesto gösterileri yapılıyor. İzmit'in Gültepe Mahallesi'nde bazı kişilerin sokakta Bonzai sattıklarını öne süren semt sakinleri sokağa döküldü.

SOKAĞA DÖKÜLDÜLER

Gültepe Mahallesi Koçal Sokak'ta oturanlar, dün akşam mahallede son zamanlarda Bonzai adlı sentetik uyuşturucu satıldığı, gençlerin bu uyuşturucuya alıştırılmaya çalışıldığı belirtildi. Dün saat 22.00 sıralarında bazı kişilerin uyuşturucu satmaya geldikleri haberlerinin yayılması üzerine kadınlı- erkekli birçok kişi sokağa döküldü.

POLİS GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRDİ

Mahallede sürekli bağıran ve uyuşturucu satıcılarına tepki gösteren mahalle sakinleri polisler tarafından güçlükle sakinleştirdi. 1 saati aşkın evlerine girmeyen semt sakinleri, polislerden daha etkin önlem almasını ve uyuşturucu satıcılarının yakalanarak daha ağır cezalara çarptırılmasını istedi.

ZONGULDAK'TA BİR KİŞİ KOMAYA GİRDİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bonzai kullandığı iddia edilen bir genç komaya girdi. İlçede son günlerde kullanımının oldukça arttığı gözlenen uyuşturucu madde bonzai bir genci daha komalık etti. İddiaya göre, İstanbul'dan kendi imkanları ile aldığı bonzai maddesini kullanan İ.C. (28) komaya girdi. Çevredeki vatandaşların gördüğü İ.C. için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, uyuşturucu madde kullanan genci, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra özel hastaneye kaldırdı. Hastane acil servisinde yapılan müdahalenin ardından İ.C.'nin yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bonzai Satışı Söylentisi Mahalle Sakinlerini Sokağa Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MÜCADELEYE DEVAM;: Ben KEŞAN'da yaşıyorum. Bu illet bizim burada HAD safhada. Ancak duyarlı Emniyet birimlerimiz burada zaman zaman operasyonlar yapmak suretiyle önlemeye çalışıyor. İki-üç gün önce Belediye anonsunda bile buna ilişkin cezaların iki katına çıkarıldığı duyuruldu. ŞİMDİ, Geldik mi esas konuya;Elimizde bir sineklik sivrisinek avlıyoruz . Var mısınız bataklığı kurutalım önce. (HADİ BARONLARDAN BAŞLAYIN) Tabi yerse. . . 18 1 Yanıtla

Advertisement