Boluspor Kulübü, Emniyet Müdüründen Özür Diledi - Son Dakika
Spor

Boluspor Kulübü, Emniyet Müdüründen Özür Diledi

Boluspor Kulübü, Emniyet Müdüründen Özür Diledi

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Kulübü, Göztepe maçı sonrası yaşanan olaylardan dolayı İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya’dan özür diledi.

30.11.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Kulübü, Göztepe maçı sonrası yaşanan olaylardan dolayı İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya'dan özür diledi.

Boluspor'un kendi sahasında 2-1 kaybettiği Göztepe maçının ardından stadyumda gerginlik yaşandı. Cezalı oldukları için maçta forma giyemeyen Bolusporlu futbolcular Ramazan Sal ve Alican Karadağ, maç sonunda soyunma odasına girmek isteyince İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ve yardımcısıyla tartışmıştı. Olayın ardından Boluspor Kulübü'nden açıklama geldi. Emniyet Müdüründen özür dileyen kulüp, "28.11.2015 tarihinde oynanan Göztepe maçının ardından, oyuncularımız Ramazan Sal, Alican Karadağ ve Bolu İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Kızılkaya arasında yaşanan tatsız olayın ardından büyük üzüntü yaşadığımızı belirtmek isteriz. Maç sonucunun vermiş olduğu gerginlik ve yanlış anlaşılmalar sonucunda her iki tarafın da istemediği olaylar yaşanmıştır. Boluspor camiası olarak, Bolu İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Kızılkaya'dan özür dileyerek, buna benzer olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz" ifadelerine yer verdi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor Kulübü, Emniyet Müdüründen Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement