Boluspor Kulübü Başkanı Abak Açıklaması - Son Dakika
Spor

Boluspor Kulübü Başkanı Abak Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Savaş Abak, hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Adana Demirspor maçından mutlu ayrılan taraf olmak istediklerini söyledi.

05.02.2016 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Savaş Abak, hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Adana Demirspor maçından mutlu ayrılan taraf olmak istediklerini söyledi.

Abak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 Şubat Pazar günü karşılaşacakları Adana Demirspor'un güçlü ve iddialı takımlardan biri olduğunu belirtti.

Maça puan ya da puanlar almak için çıkacaklarını kaydeden Abak, "Takımın buna gücü, isteği ve arzusu var. İnşallah pazar günü mutlu ayrılan taraf biz oluruz" dedi.

Ligin çok zor geçtiğini, takımlar arasında büyük puan farkı olmadığına işaret eden Abak, şunları kaydetti:

"Ligde herkes ilk iki ve altıyı hesaplıyor. Burada ligden küme düşecek olan takımlar da var. Bizim aşağıyla ilgili herhangi bir bağımız yok. Şu anda 27 puan toplamış takımız ama lig zor ve her takım her takımı yenebiliyor. Çok sürpriz maçlar olabiliyor. Futbolcu arkadaşlarımıza inanıyor ve güveniyoruz. İyi bir takım yaptığımıza da inanıyoruz. İlk altı hedefimizde elimizden geldiğince ilerleyeceğiz."

Takımın başına Fatih Tekke'nin getirildiğini hatırlatan Savaş Abak, şu ifadeleri kullandı:

"Genç, istekli, başarıya ihtiyacı olan biri. Bizim de şu an başarıya ihtiyacımız var. İnşallah her iki taraf için de hayırlı uğurlu olur. Burada önemli olan Boluspor. Takımımızın 50. yılı. Sezona ilk başladığımızda kente, halka ve taraftara play off oynatmak istediğimizi söyledik. Bu yolda da yürümeye devam ediyoruz. Bunun için de bütün olmamız gerekiyor. Çok fazla zamanımız kalmadı. Bu birlik ve beraberliği sürdürdüğümüz takdirde başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Herkeste de bu inanç var."

Boluspor, ligde 27 puanla 11. sırada bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Boluspor Kulübü Başkanı Abak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement