Boluspor'da 8 Transfer Yolda - Son Dakika
Spor

Boluspor'da 8 Transfer Yolda

Boluspor\'da 8 Transfer Yolda

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un teknik direktörü Ümit Özat, birçok mevkiye transfer yapacaklarını söyleyerek, “Transfer kolay olmuyor ancak minimum 6, maksimum 8 transfer yapacağız” dedi.

09.07.2015 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Ümit Özat, birçok mevkiye transfer yapacaklarını söyleyerek, "Transfer kolay olmuyor ancak minimum 6, maksimum 8 transfer yapacağız" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak sürdüren Boluspor'da gözler transfere çevrildi. Birçok oyuncusuyla yollarını ayıran ve eksik bölgelere yeni isimleri katmayı düşünen kırmızı-beyazlı takım arayışa girdi. Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "Her şeye yeni gibi çok kalabalık başladık. Yaklaşık 50 oyuncu ile başladık. Sonra altyapı oyuncularımızı ilk gözlemi yaptıktan sonra altyapıya gönderdik. Onların içerisinden 3. Lig'e ve 2. Lig'e kiralık göndereceklerimiz var. Onun dışında denenmeye gelenler var. Onları şu anda takipteyiz ama yaklaşık 7-8 tane oyuncu almamız gerekiyor. Transfer kolay olmuyor. Belli bir bütçe var onun dışına çıkmamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"MİNİMUM 6 NOKTA TRANSFER YAPMAK İSTİYORUZ"

6 ile 8 nokta transfere ihtiyaç duyduklarını dile getiren Özat, "Minimum 6 tane nokta transfer yapmak istiyoruz. Bir stoper, 2 tane orta saha, belki 2 tarafta da oynayabilen sağ bek, sol bek pozisyonunda kendini kabul ettirmiş, o mevkileri iyi bilen oyuncu alacağız. Aleksandar Prijovic gitti. Mecburen bu mevkiye 2 tane santrafor alacağız. Emre'nin durumunu bekliyoruz. Talipleri var ama yetenekli bir oyuncu istediğimiz para olmadan vermeyi düşünmüyoruz. Bu sene kalırsa seneye çok daha değerli olacağını düşünüyorum. Bunu kendisine de anlatıyorum. Minimum 6 ama maksimum 8 oyuncu almak için uğraşıyoruz. Bunun için kulüplerinin bırakmaya çalıştığı kamptan sonra gönderecekleri oyuncular var. Bizim almak istediğimiz oyuncular var. Kamplarında antrenmanlarında devam eden oyuncular var. Onları bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"TAKİP ETTİĞİM OYUNCULAR VAR"

Belçika'da takip ettiği oyuncuların olduğunu ve bu oyuncuları takıma kazandırmak için çalıştığını belirten Özat, şöyle konuştu:

"Yabancı oyuncuların hepsi benim bildiğim oyuncular. Kimisi eski oyuncum, kimisi bizzat Belçika'da izlediğim oyuncular. Orada yabancı oyuncu konusunda Elazığ'dan ayrıldıktan sonraki dönemde de takip ettiğimiz oyuncular var. Azerbaycan'dan takip ettiğimiz oyuncular var. Oyuncularımız hepsi sağ olsunlar bizi tanıyorlar ama tek başınıza isim olmanız gerekmiyor. Onların da istekleri var doğal olarak. Çünkü bu işten dolayı ailelerini geçindiriyorlar. Taleplerinde orta noktada buluşursak, onlara Boluspor forması giydireceğiz."

"PRIJOVIC'İN YERİNİ DOLDURACAK BİR İSME İHTİYACIMIZ VAR"

Geçen yıl attığı 16 golle takıma büyük katkı sağlayan ve takımdan ayrılan golcü futbolcu Aleksandar Prijovic'in yerini dolduracak bir isme ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Ümit Özat, açıklamasını şöyle noktaladı:

"Dün kendisi geldi. Hatta Sheriff takımı ilk isteyen takım. UEFA kupasından elendiği için iki gün önce burada kalacağına dair bir konuşma geçmişti aramızda. Üzgün olduğunu söyledi. Aleksandar Prijovic, Almanca bildiği için iyi de anlaşıyorduk. Çalıştığı süre içerisinde inanılmaz, takıma pozitif enerji sağlayabilen ve çalışkan bir oyuncuydu." - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor'da 8 Transfer Yolda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement