Bolu'daki Feci Kazada Ünlü İş Adamı Öldü - Son Dakika
Güncel

Bolu'daki Feci Kazada Ünlü İş Adamı Öldü

Bolu\'daki Feci Kazada Ünlü İş Adamı Öldü

Bolu'da, fabrikasından çıktıktan sonra kavşaktan D-100 karayoluna girmeye çalışan iş adamı Hasan Ali Şenyürük yönetimindeki otomobile, hızla gelen cip çarptı. Kazada iş adamı Şenyürük, öldü.

27.05.2015 17:13  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, fabrikasından çıktıktan sonra kavşaktan D-100 karayoluna girmeye çalışan işadamı Hasan Ali Şenyürük yönetimindeki otomobile, hızla gelen cip çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki işadamı Şenyürük yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Kaza saat 14.00 sıralarında D-100 karayolu Bolu Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Ema Tesisat ve Endüstriyel Cihazlar Sanayi A.Ş.'nin sahibi olan Hasan Ali Şenyürük, yönetimindeki 24 TF 5626 plakalı otomobille kavşaktan D-100 karayoluna çıkmak istedi. Şenyürük'ün otomobiline, bu sırada hızla gelen Osman Küçükçelik yönetimindeki G 616 IN Avusturya plakalı cip çarptı. Cipin önünde yaklaşık 20 metre sürüklediği otomobil hurdaya döndü. İşadamı Hasan Ali Şenyürük kaza yerinde yaşamını yitirirken, cipteki Osman Küçükçelik ile eşi Yaşar Küçükçelik yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan 2 yaralı tedavi altına alındı.

PATRONLARINI GÖREN İŞÇİLER, ŞOK OLDU

Kazayı duyan Ema Tesisat fabrikasının çalışanları olay yerine koştu. Patronlarının kazada yaşamını yitirdiğini gören işçiler, şoke oldu.

Kazada yaşamını yitiren Hasan Ali Şenyürük'ün, Bolu'nun yanı sıra İstanbul'da bulunan fabrikalarında silikon izolasyonlu kablolar, silikon profiller, havalimanı ve helikopter pist aydınlatma elemanları ürettiği, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Türk Hava Kuvvetleri ve Türk Deniz Kuvvetleri gibi önemli kurumlara ürün temin ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'daki Feci Kazada Ünlü İş Adamı Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • İşci: İşciler kardeş patron kalleş 6 49 Yanıtla
  • Ahmet: Hız Sınırı 90 km olan bir yerde 1500 kg arabayı 20 metre sürüklediğine göre Hız sınırını baya aşmış acaba bu gurbetçiler Yaşadıkları memlekette Hız sınırını bu kadar ihlal edebilirlermi olan bizim iş adamımıza oldu 23 3 Yanıtla
  • Demir: Ecel. Ne zaman nasil nerede gelecegini bir tek Allah bilir. Allah rahmet eylesin 20 6 Yanıtla
  • allah yardimcimiz olsun: zenginde olsan fakirde olsan cukura girecegin gunu unutma mal sahibi mulk sahibi hani bunun ilk sahibi malda yalan mulkde yalan biraz sende oyalan hic kotuluk yapmasak bile isimiz cok zor birde kotuluk yapanlar var nasil dusunmuyorlar sasiyorum bir varmis bir yokmus gibi oldugun halde allah rahmet eylesin 22 3 Yanıtla
  • ASLAN MARKA: Başınız sağolsun, Allah taksiratını affetsin, mekanı cennet olsun 24 0 Yanıtla
  • iso 14: O kavşağı iyi bilirim günde 4 defa geçerim çok tehlikeli yetkililer birtürlü buraya çözüm bulmadılar vebali yetkililerin 15 gün önce burada bir kaza olmuştu lütfen çözüm bulun... 19 1 Yanıtla
  • TURAN: NEDEN AKP....ÇÜNKÜ DİĞERLERİ KONUŞUR AKP YAPAR..SEKSEN YİLDA YAPİLMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ..GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ...CHP ALEVİ,ERMENİ PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ... CHP PLAJLARİN,CİBLAKLARİN PARTİSİDİR...CHP AYYAŞ LARİN PARTİSİDİR....HDP PKK PARTİSİ ...POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...BU İKİ PARTİ DİNİ,KİTABİ,BAYRAĞI SEVMEZLER..TÜRK DÜŞMANLARI BU İKİ PARTİYİ DESTEKLİYOR NEDEN ACABA...AKLİN YOLU BİR ONUN İÇİN OYLAR AKP YE.. BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN BUNLARA ASLA OY VERMEZ..LÜTFEN CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ UYARALİM...... 6 14 Yanıtla
  • alper erdoğan: allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 16 1 Yanıtla
  • ANGARALI: bmw toyotayı ikiye bölmüş,daha sağlam bir araba olsaydı kurtulabilirdi .ALLAH RAHMET ETSİN. 5 5 Yanıtla
  • bitlis: ALLAH RAHMET EYLESİN SEVENLERİNE SABIRLAR DİLİYORUM 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gönüllüler Şehitler Haftası dolayısıyla derneği ziyaret etti
    14:52 Gönüllüler Şehitler Haftası dolayısıyla derneği ziyaret etti

    Samsun'un Bafra ilçesinde gönüllüler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesini ziyaret etti. Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan ve genç gönüller, dernek başkanı Arife Gülal ve üyeleriyle sohbet etti. Şehitlerin anısını yaşatmak ve gençlerin sosyal hayata katılımını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerde şehitler rahmetle anıldı.

  • İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı
    14:49 İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Artvin'de yaralı leylek tedavi edildi ve doğaya salındı
    14:48 Artvin'de yaralı leylek tedavi edildi ve doğaya salındı

    Artvin'in Derinköy köyünde yaralı halde bulunan leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından tedavi edildi. İki haftalık tedavi sürecinin ardından leylek, doğal yaşam alanına bırakıldı.

  • Contitech Lastik A.Ş. İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin Eylem Başlattı
    14:46 Contitech Lastik A.Ş. İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin Eylem Başlattı

    Alman Continental Grup bünyesinde faaliyet gösteren Contitech Lastik A.Ş. işçileri, arkadaşlarının keyfi uygulama sonucu işten çıkarıldığını öne sürerek fabrika önünde eylem başlattı. Petrol-İş Bursa Şube Başkanı Ersin Birgül, yapılan haksızlığın herkese tehdit olduğunu belirtti.

  • Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere tören düzenlendi
    14:45 Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere tören düzenlendi

    Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 7 öğrenci için tören düzenlendi. Müftü Vekili Abdullah Aksoy, törende öğrencilere hafızlık belgelerini takdim etti. Aksoy, Kur'an-ı Kerim'in bozulmadan kıyamete kadar korunacağını ve bu süreçte hafızların önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

  • Muş'ta 150 Çiftçiye 100 Ton Korunga Tohumu Dağıtıldı
    14:45 Muş'ta 150 Çiftçiye 100 Ton Korunga Tohumu Dağıtıldı

    Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Mera Islah ve Amenajman Projesi' kapsamında 150 çiftçiye 100 ton korunga tohumu dağıtıldı. Muş Valisi Avni Çakır, çiftçilere yönelik desteklerin devam ettiğini belirterek, tarım konusunda bilimsel çalışmalara teşvik edeceklerini vurguladı. Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ ise korunga bitkisinin hayvanlara verildiğinde sütün yağlı olmasına vesile olduğunu söyledi ve çiftçilere korunga bitkisini tavsiye etti. Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Gün ise projenin ilimize ve ülke meramıza hayırlı bereket getirmesini diledi.


Advertisement