Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Ligi

Bölgesel Amatör Ligi

1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol'un, 'Bölgesel Amatör Lig’de Play-Off sistemi kaldırılsın' projesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kabul edildi.

25.07.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1968 Diyarbakır spor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol'un, 'Bölgesel Amatör Lig'de Play-Off sistemi kaldırılsın' projesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kabul edildi.

Doğu ve Güneydoğu takımlarının daha iyi gelişim gösterebilmesi adına Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Play-Off sistemi kaldırıldı. Birçok takımın korkusu haline gelmesine sebep olan sistem 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol'un çalışmasıyla bu sezon sistem uygulanmayacak. Grup maçlarında şansını kaybetmekte bulunan takımlar ise 2014-2015 sezonunda daha verimli bir performans göstermesi bekleniyor.

1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, Vali Cemil Serhatlı spor tesislerinde bulunan kulüp binasında yaptığı açıklamada, Play-Off sistemi ile geçen sezonlarda birçok takımın grup maçlarında hayal kırıklığı yaşadığı söyledi. Akyol, "Takımım ile bu sene daha başarılı bir sezon geçireceğim. Bu sistemin kaldırılmasının başarısı sadece 1968 Diyarbakırspor yönetimi ve kulüp başkanın değildir. Projem için bana destek olan, Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu ile Cuma İçten ve TFF yetkilisi Edip Eren'e sonsuz teşekkür ederim. BAL'da mücadele edecek takımlara başarılar dilerim. Play-Off sisteminin kalkmasıyla kulüpler ve futbolcular artık daha rahat bir nefes aldı" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement