Nazilli Boks Derneği 'Aziz Kılıç' ile Yola Devam Dedi - Son Dakika
Yerel

Nazilli Boks Derneği 'Aziz Kılıç' ile Yola Devam Dedi

Nazilli Boks Derneği \'Aziz Kılıç\' ile Yola Devam Dedi

Nazilli Boks İhtisas Spor Kulübü Derneğinin olağanüstü kongresinde tek liste ile gidilen seçimde A. Aziz Kılıç, 4. kez başkan seçildi.

27.10.2014 23:27  Güncelleme: 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Boks İhtisas Spor Kulübü Derneği'nin olağanüstü kongresinde tek liste ile gidilen seçimde A. Aziz Kılıç, 4'üncü kez başkan seçildi.

Arslanlı Kır Düğün Bahçesi ve Kapalı Düğün Salonunda, 30 Mart seçimlerinde AK Parti'den Nazilli Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Acar'ın divan başkanlığını yaptığı kongrede 22 üyeden katılan 13 üyenin tamamının oyunu alan Aziz Kılıç yeniden başkanlığa seçildi. Faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunup oylandığı olağanüstü genel kurulda eski yönetim aklanırken, yeni yönetim ilk olarak üye sayısının artırılması için çalışma başlatacağını belirtti.

Nazilli Boks İhtisas Spor Kulübü Derneği Olağanüstü genel kurulunda A. Aziz Kılıç yönetim kurulu başkanlığında oluşan yönetimde Levent Dankı, Erol Karakuş, Tunç Ercan ve Asım İçeli yer alırken, denetim kurulunda ise İrfan Özberk, Nurettin Akça ve A. Osman Tuncay yer aldı. Aydın Boks Antrenörü milli sporcu Yavuz Kılıç ile birlikte Nazilli'deki genç yetenekli sporcuları ülke sporuna kazandırmak istediklerini belirten Başkan Kılıç; " Türkiye'mize ve Nazilli'mize uluslararası şampiyonalarda altın madalyalar kazandıracağız" dedi.

Olağanüstü genel kurulun son maddesinde ise derneğin bütçesi belirlendi. 22 yöneticiden 50 TL alınacak aidat ile bin 100 TL toplamayı hedefleyen dernek yöneticileri, bağışlarla birlikte şampiyonalarda başarıdan başarıya koşmak istediklerini dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Boks Derneği 'Aziz Kılıç' ile Yola Devam Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement