Boğaziçi Köprüsünde Zincirli Berkin Elvan Eylemi - Son Dakika
Güncel

Boğaziçi Köprüsünde Zincirli Berkin Elvan Eylemi

Berkin Elvan için Boğaziçi Köprüsü'nde eylem yapıp, kendilerini köprü korkuluklarına zincirleyen eylemciler gözaltına alındı.

20.04.2014 16:42  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Berkin Elvan için Boğaziçi Köprüsü’nde eylem yapıp, kendilerini köprü korkuluklarına zincirleyen eylemciler nedeniyle Boğaz'da bir süreliğine trafik aksadı.

KENDİLERİNİ KORKULUKLARA ZİNCİRLEDİLER

Halk Cephesi üyesi 7 eylemci, üzerlerine giydikleri Berkin Elvan tişörtleriyle Boğaziçi Köprüsü’ne gelerek, kendilerini köprü korkuluklarına zincirledi. Eylemciler, “Berkin Elvan için adalet istiyoruz” şeklinde bağırmaya başladı. Eylem üzerine köprüye çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Polis ekipleri, zincirleri keserek eylemcileri gözaltına aldı. Bu sırada bazı eylemciler polise direndi. Polis eylemcileri çevik kuvvet aracına bindirdi. Direnen bazı eylemcileri de polis elleri ve ayaklarından tutarak araca taşıdı. Eylemciler çevik kuvvet otobüsüne bindirilerek Köprü Koruma Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

POLİS YARALANDI

Eylem nedeniyle Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişte köprü trafiği tamamen durdu. Eylemin ardından trafik normale döndü. Öte yandan, eylem sırasında bir trafik polisi eylemcilerin bulunduğu noktaya giderken köprü üzerinde motoru devrildi. Polis memuru hafif şekilde yaralandı.

 


Boğaziçi Köprüsünde Zincirli Berkin Elvan Eylemi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Boğaziçi Köprüsünde Zincirli Berkin Elvan Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • BİR TEK: BİR TEK BERKİN ELVAN MI ÖLDÜ 40 8 Yanıtla
  • kasım: goturmeye ddeğmez sal asağı bunları suya gitsin arkadas 33 6 Yanıtla
  • battalboy: bunları su bile kabul etmez. 30 5 Yanıtla
  • bora uçar: 7 km öteden ekmek almaya gitmiş bırakın bu ayakları yaaa 28 5 Yanıtla
  • dert: bak polisin motoru devrilmis. o para vergilerden cikiyor milleten,, yazik degilmi bu vergi verenlere,, 27 3 Yanıtla
  • vatan: asın kurtulun ya berkingillere ölüm teröre ölüm bu kadar basit 25 4 Yanıtla
  • dert: Berkin Elvan. dede korkut hikayeleri cok yazilmaya basladi bu ulkede yine. kim olse bitaraf sehit kim lse oteki taraf kahraman ilan ediyor,,, bu eylem oldu bitti ne degisti, 12 2 Yanıtla
  • MERT: ATIN ŞU BOŞLARI KÖPRÜDEN AŞŞAYA SİZDE BİZDE KURTULALIM YA.....BU YARATIKLARLA AYNI HAVAYI SOLUMAK İĞRENÇ BİŞE....BOŞU BOŞUNA OKSİJENİ SUYU TÜKETMESİNLER.....BEYİNSİZ ADAM GEREKSİZ ADAMLAR......BOŞ ÇAPULCULAR....ULAN CEBİMDEKİ 50 KURUŞ BİLE SİZDEN DEĞERLİ BE.....ATIN ŞU BOŞ LARI KÖPRÜDEN AŞŞAYA YA......ZİNCİRLERDE AYAKLARINDA KALSIN HA DİBİ BOYLASIN ŞEREFSİZLER.....BİŞE DEĞİL O GÜZELİM BOĞAZIDA KİRLETİR BUNLARIN CESETLERİ 1 0 Yanıtla
  • Murat: YA BUNLARI GÖRDÜKÇE HİTLER AKLIMA GELİYO.......SABUN YAPICAKSIN BUNLARI SABUN...TAHARET ALMAK İÇİN 1 0 Yanıtla
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement