Boğaziçi Köprüsü'nde Trafiği Kilitleyen Şahıs, İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Boğaziçi Köprüsü'nde Trafiği Kilitleyen Şahıs, İntihar Etti

Boğaziçi Köprüsü\'nde Trafiği Kilitleyen Şahıs, İntihar Etti

Bu sabah İstanbul trafiğinin kilitlenmesine neden olan Sadrettin Şaşkın, 3 saat köprü üzerinde kaldıktan sonra Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.

01.09.2014 13:06  Güncelleme: 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

35 yaşındaki Sadrettin Şaşkın, bu sabah Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti. Köprünün korkuluklarına tutunup saatlerce bekleyen Sadrettin Şaşkın'ın kendini denize bıraktığı an kameraya da yansıdı.


(Olay yerindeki polislerden birinin intihara kalkışan Şaşkın'ı arkasına alarak selfie çekmesi görenleri şoke etmişti. Şaşkın bu kareden saatler sonra kendini boşluğa bıraktı.)

POLİS OLAY YERİNE GELDİ

Sabah 06.30 sıralarında Boğaziçi Köprüsü korkuluklarında bir kişinin olduğu bilgisini alan polis olay yerine gitti. Korkuluklarda bekleyen ve kendini denize bırakacağını söyleyen kişinin Sadrettin Şaşkın olduğu anlaşıldı.

TRAFİK ARAPSAÇINA DÖNDÜ

Olay yerine gelen polisler Şaşkın'ı 3 saat boyunca intihardan vazgeçirmeye çalıştı ancak bunda başarılı olamadı. Bu sürede köprü üzerinde ve köprüye giden yollarda aşırı trafik yoğunluğu oluştu.. Köprü girişlerinde her iki yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Avrupa yakasına geçmek isteyen sürücülerden bazıları yoğun trafiğe girmemek için kuralları da ihlal etti; emniyet şeridinden geri geri giderek güzergahını değiştirdi.

ELLERİNİ BIRAKTI VE ATLADI

Polislerin ikna çabalarını boşa çıkaran Sadrettin Şaşkın onların gözü önünde korkuluklardan ellerini çekerek kendini denize bıraktı. Şaşkın'ın düşme anı kameraya da yansıdı. Olay nedeniyle köprünün altında tedbir alan deniz polisi Sadrettin Şaşkın'ı düştüğü yerden tekneye alıp Ortaköy İskelesi'ne çıkardı.

DENİZ POLİSİ VARDI ANCAK SAĞLIK EKİBİ YOKTU

Sadrettin Şaşkın'ın çıkarıldığı iskelede sağlık ekibi yoktu. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekibi Şaşkın'ı kalp masajıyla hayata döndürmeye çalıştı ancak bunu başaramadı. Sahilde balık tutan bir tanık saatlerce süren ve sonu ölümle biten olayla ilgili gördüklerini anlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğaziçi Köprüsü'nde Trafiği Kilitleyen Şahıs, İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • intiharcı mal: zuahahaha aptal ya iyi olmuş sonu cehennem 2 34 Yanıtla SADIK: SENDEN İYİ APTAL MI OLUR, İNSANLIK DÜŞMANI PİS HERİF. . İNŞALLAH HAYATINDA ONUN GELDİĞİ ŞARTLARI YAŞARSIN? 0 0 ZULKARNEYN: Sen bir insanın hayatına verdiğin değerle o damdan daha iyi bir yere mi gideceğini sanıyorsun Ey Ademoğlunun yüz karası. . . . ! 0 0 sadettin tantan: Sadık intizar etme, cahillik yapsalarda intizar etme iyi bir şey değil 0 0
  • şikeci fener: eski polisler eregenekondan ihraç edidi, yeniler paralelcilikten sürüldü çok şükür yeni kuşak selfieciler bir harika 33 2 Yanıtla
  • reis: Polis resim çekiyor arkadaşı ile suçlu polis oldu demi polis adamı götürdü köprünün ayağına bağladı intihar et dedi öylemi pes yahu adam bir resim çektirdi adamı asmadığınız kaldı yorumlarınız ile 5 30 Yanıtla sedat: sen ne söylediginide bilmiyorsun o atlayan kişi senin canından biri olsaydı yukarıdaki yazını yazarmıydın bir düşün bakayım 0 0
  • ne diyim: adam 3 saat orada bekliyor ama aşağıda hiçbir tedbir alınmıyor burası TÜRKİYE 26 3 Yanıtla
  • VULGAR: O İNTİHARDAN VAGEÇİRMEK İÇİN ORAYA GÖREVLİ GELEN POLİS MEMURUNUN SELFİE YAPMASI TÜRKİYEYİ EN İYİ ANLATAN OLAYDIR. . 25 2 Yanıtla emre: polisler şehit olurken onlara sahop cıkma adına tek bır yorum ya 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement