Boğaz Mahallesi Üstgeçidine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Boğaz Mahallesi Üstgeçidine Kavuşuyor

Boğaz Mahallesi Üstgeçidine Kavuşuyor

Rize'nin Boğaz mahallesinde vatandaşların sahile daha kolay ulaşabilmesi için yapımına başlanan yaya üstgeçidinin temel atma töreni yapıldı.

05.06.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan, Boğaz mahallesi'ni sahil ile bütünleştirecek üstgeçidin temel atma Töreni, Rize Belediyesinin koordinesinde gerçekleştirildi.

Törene Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğüne bağlı Rize Şube Müdürü Ercan Çiçek, Rize Belediyesi daire müdürleri ve Boğaz mahallesi sakinleri katıldı.

Yayalar için Karayolu üzerinde yapımına başlanan üstgeçidin orta kısmında ayak bulunmuyor. Asma köprüyü andıran yaya üstgeçidinin görünüşü, İstanbul boğaz köprüsü görünümüne sahip olacak.

ŞEHİRLE SAHİL ARASINDA İKİ BAĞLANTI DAHA OLUŞTURULACAK.

Törende konuşma yapan Rize belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: "Rize Belediyesi olarak masa başı çalışmalarını yapmış olduğumuz projelerimizi artık uygulama noktasına getirmiş bulunmaktayız. Göreve başladığım günden beri sürekli şikayet konusu olan konulardan birine çözüm üretme noktasındayız. Vatandaşlarımızdan şehir ile sahil arasında yeterli bağlantı olmadığı konusunda sürekli şikayetler alıyorduk. Bu noktada Rize Belediyesi olarak Karayolları Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz istişareler sonucunda şehirle sahil arasında iki bağlantı daha oluşturacağız. Bunlardan birisi Boğaz mahallemizde diğeri ise önümüzdeki günlerde Müftü mahallemizde yapılacak. Mahalle sakinlerimiz ve muhtarlarımız ile yapmış olduğumuz istişarelerde mahallelerimizin öncelikli problemlerini belirleyerek ortak çözüm üretme noktasında davranıyoruz. Bu bizim daha çabuk hareket etmemizi sağlıyor.Üstgeçidimizin 1,5 ay gibi bir sürede vatandaşımızın hizmetine sunulacağı bilgisini yetkili firmamızın teknik ekibinden almış bulunmaktayız. İlimize ve Boğaz mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Temel atma töreninde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, iş makinesine çıkarak yaya geçidinin yapılacağı alana ilk kazıyı operatör ile beraber gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boğaz Mahallesi Üstgeçidine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement