Bodrum Yarımadası Genelinde Asfalt Çalışmalarına Hız Verildi - Son Dakika
Yerel

Bodrum Yarımadası Genelinde Asfalt Çalışmalarına Hız Verildi

Bodrum Yarımadası Genelinde Asfalt Çalışmalarına Hız Verildi

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sezon öncesinde yarımada genelinde başlattığı asfalt çalışmalarına devam ediyor.

18.04.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sezon öncesinde yarımada genelinde başlattığı asfalt çalışmalarına devam ediyor. Havaların da ısınmasıyla birlikte ekipler, çalışmalarına hız verdi.

Bodrum ilçe genelinde, kış ayları süresince mevsimsel şartların ve ağır tonajlı iş makinelerinin deforme ettiği sokaklardaki asfaltlama çalışmaları aralıksız sürüyor. Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalar kapsamında bozulan yolların üzeri sıcak beton asfalt ile kaplanırken yer yer yama asfalt dökme işlemleri yapılıyor.

Bitez Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki ve Ortakent-Yahşi Mahallesi'nde yer alan Bodrum Belediyesi Pazaryeri'nin yanındaki sokakta yapılan yol düzeltme ve yama asfalt çalışmalarında toplamda 160 ton beton asfalt kullanıldı.

Gümüşlük'te devam eden asfaltlama çalışmalarına ise Muğla Büyük Şehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. Ekipler, Gümüşlük-Yalıkavak Mahalleleri arasında bulunan 20 kilometrelik yol çalışmasını ortaklaşa yürütüyor.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin koordineli olarak çalıştıklarını ifade ederek, "Hava şartlarının normale dönmesi ile asfaltımızı karıp hem Bodrum Belediyesi hem Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerimizle birlikte, vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım sağlayabilmek amacıyla asfalt dökümüne başladık. Şu anda Gümüşlük ve Yalıkavak arasındaki yolda çalışmamız devam etmekte olup yaklaşık 20 km'lik bir alana asfalt dökeceğiz. Bundan sonra da tüm ekiplerimizle birlikte Akyarlar Mahallesi'ne geçip Akyarlar yolunda asfaltlama çalışmalarımızı yapacağız. Ekiplerimiz çalışmalarına yarımada genelinde devam ediyor. Hava şartları müsait olduğu sürece de bu çalışmalar devam edecektir. Daha önce belirttiğimiz gibi biz, asfalt dökümüne yönelik tüm alt yapımızı önceden hazırlamıştık. Vatandaşlarımıza daha rahat daha kolay bir ulaşım sunmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Turizm sezonuna, tüm sıkıntılarımızı bitirmiş olarak girmek istiyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Yarımadası Genelinde Asfalt Çalışmalarına Hız Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement