Bodrum Gençlik ve Spor Kulübü Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Bodrum Gençlik ve Spor Kulübü Kuruldu

Bodrum Gençlik ve Spor Kulübü Kuruldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum Gençlik ve Spor Kulübü Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başkanlığında kuruldu.

15.04.2014 14:46  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum Gençlik ve Spor Kulübü Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başkanlığında kuruldu.

Bodrum Trafo'da düzenlenen kokteyl ile tanıtılan kulüpte birçok branş için her biri branşında başarılı, yarımadadaki kulüp temsilcilerini belirleyerek platform oluşturacak kurucu başkanlar bulunuyor. İlk hedefi kültür, sanat ve spor alanlarında Platformlar oluşturmak olarak açıklanan BOGES'in Kurucu üyesi Atilla Tamdemir, Saymanı Mehmet Dirin, Sekreteri Funda Karacan, Başkan Yardımcısı Fatih Özvezneci olarak açıklandı.

"İşte Bodrum Bu"

Sahneye son olarak davet edilen Bodrum Belediye Başkanı ve BOGES Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon sahnede bulunun herkesi kutlayarak başladığı konuşmasına; "Artık Bodrum yarımadasında birliğin beraberliğin el ele tutuşmanın zamanının geldiğinin en güzel göstergesidir ve ilk başlangıcıdır. Artık Bodrum Yarımadası bir bütün oldu arkadaşlar ve bu bütünlüğü de sağlayan ilk kardeşlerim oldu. Bana bu proje ile geldiklerinde, bundan 3 ay öncesi çok hoşuma gitmişti. Hemen altına imzayı attık, beni de onursal başkan yaptılar. Tabi biz geçici olarak onursal başkanlık görevini üstlendik, bundan sonrada devam edeceğiz ama gerçekten şunu söylüyorum 'bir elin nesi var iki elin sesi var' ın en güzel göstergesi arkamdadır" diyerek branş kurucu başkanları ve yönetimi gösteren başkan Kocadon "işte Bodrum bu" dedi ve kulübün kuruluşunda emeği geçenler için alkış istedi.

Başkan Kocadon, Bodrum'da bütün sektörlerin birleşmesi gerektiğini söyleyerek, "Bir şeyi de unutmamak lazım arkadaşlar, maalesef bütün yarımadamız bir mahalle oldu. Bir tek Bodrum çatısı altında topladık. bunun için bütün bu mahallemizde olan her türlü etkinliklerin, bunun yanında diğer sivil toplum örgütlerinin, hatta taşımacılık sektöründen otelcilik sektörüne kadar olsun, ulaşımına kadar hepsinin birlik beraberlik içinde olması gerektiğine inanıyorum çünkü artık güçlerin birleşme zamanıdır. Bu birleşmeler sağlandığı zaman gerçekten Bodrum istediği yere gerçekten gelecektir, bunda en güzel göstergesi arkamızdaki topluluktur arkadaşlar" diye konuştu.

Başkan Kocadon'un konuşmasının ardından sahneye Ortakent Yahşi Spor Kulübü öğrencileri çıkarak tanıtım kokteyline katılanlara taekwando gösterisi sundular. Yaklaşık 3 saat süren tanıtım kokteylinde eğitmenler, veliler ve öğrenciler bir birleriyle sohbet etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Gençlik ve Spor Kulübü Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement