Bodrum Fırtınaya Teslim - Son Dakika
Güncel

Bodrum Fırtınaya Teslim

Bodrum Fırtınaya Teslim

Bodrum fırtınaya teslim MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan ve halen devam eden fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

06.02.2016 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum fırtınaya teslim

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan ve halen devam eden fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Balıkçı kayıklarının battığı ilçede, şiddetli rüzgar, levhaları devirdi.

Bodrum'da şiddetini gittikçe arttıran fırtına Torba, Göltürkbükü, Gündoğan ve Yalıkavak mahallelerinde etkili oldu. Birçok evin güneş enerji sistemlerinin hasar gördüğü fırtınada Göltürkbükü ve Yalıkavak'ta balıkçı kayıkları battı, yelkenli yatlar karaya sürüklendi. Tekne sahipleri batan kayıklardan denize sürüklenen malzemeleri topladı. Turgutreis Mahallesi'nde ise bir otelin girişindeki büyük levha sürüklenerek Akyarlar Caddesi'ne savruldu, şans eseri yaralanan olmadı. Gündoğan Mahallesi'nde ise dalga yüksekliğinin 6 metreye kadar çıktığı fırtınada bazı ev ve işyerleri sular altında kaldı. Saatteki hızı 80 kilometreyi aşan fırtına nedeniyle açık denizdeki dalga yüksekliği 3 metreyi geçtı. Bu nedenle Güllük'ten İsrail'e giden kuru yük taşıyan gemiler çareyi Bodrum'un Bitez ve Ortakent koylarına sığınmakta buldu.

Bodrum Açık Deniz Yelken Kulubü tarafından bugün ve yarın yapılması planlanan Kış Trofesi 1'inci ayak yelken yarışmaları iptal edildi. Bodrum- İstanköy (Kos) feribot seferleri fırtına nedeniyle yapılamadı.

Şiddetli fırtınanın bugün ve yarın devam edeceği, pazartesi günü ise hızını azaltacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Fırtınaya Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement