Bodrum'da Rehine Dehşeti - Son Dakika
Yaşam

Bodrum'da Rehine Dehşeti

Bodrum'da, sahilde tartıştığı kişilerden kaçtığı sırada bir iş yerine giren, 3'ü çocuk 5 kişiyi bıçakla rehin alan kişi, dehşet dolu dakikalar yaşattı.

05.08.2015 04:38  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da, sahilde tartıştığı kişilerden kaçtığı sırada bir iş yerine giren, 3'ü çocuk 5 kişiyi bıçakla rehin alan kişi polis ekiplerince ikna edilerek, etkisiz hale getirildi.

Gün içerisinde aynı bölgede birkaç kavga olayına karıştığı iddia edilen A.S., son olarak akşam saatlerinde bölgedeki bir grup esnafla henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Kendisine küfür edildiğini iddia eden zanlının, esnafla girdiği tartışma kavgaya dönüştü. Elinde bıçak olduğu öğrenilen A.S., kalabalık esnafı karşısında görünce bölgeden kaçmaya başladı.

KADIN VE ÇOCUKLARI REHİN ALDI

Çevredeki bir otelin restoranına sığınan kişi, burada yemek almak için bekleyen kadın ve çocukları lokantanın ofis bölümünde rehin aldı. A.S., kendi can güvenliğini sağlamak için İstanbul'dan tatil için gelen Nural Özdağ, Ege Özdağ, Seval Babaç, Fatma Onural Özdağ kadınları ve A.A.D. isimli çocuğu dakikalarca alıkoydu.

POLİS, KONUŞARAK İKNA ETMEYİ BAŞARDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda polis ekibi, bir süre sonra konuşarak zanlıyı ikna etmeyi başardı. Zanlı, ilk olarak çocukları serbest bıraktı.

VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Polis nezaretinde restoranın arka kapısından çıkartılan kişiyi bazı vatandaşlar linç etmek istedi. Araya giren polislerin müdahalesiyle önlenen linç girişimi sonrasında A.S. polis otosuna bindirildi. Bu esnada bir kişinin zanlıya taş atması ve taşın polis otosuna isabet etmesi kameralara yansıdı.

"BİZİ REHİN ALDI, GÖZÜ DÖNMÜŞTÜ"

Rehinelerden Nural Özdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, rehin alan kişinin kendilerine bir şey yapmadığını ancak tehdit ettiğini söyledi. Zorla içeride tutulduklarını anlatan Özdağ, "5 kişiydik. Biz kavgayı görünce korktuk ve ofise sığındık bizim arkamızdan o girdi. Bizi rehin aldı, gözü dönmüştü. Siz benim emniyetimsiniz, dışarıda beni linç ederler dedi." diye konuştu.

YAŞADIĞI OLAYIN ŞOKUYLA FENALAŞTI

Yaşadığı olayın şokuyla fenalaşan rehinelerden birine olay yerinde bulunan Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz müdahale etti. Fenalaşan kişi ve diğer rehineler yapılan ilk müdahale sonrası sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. A.S.'nin ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Bodrum\'da Rehine Dehşeti
Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Bodrum'da Rehine Dehşeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik'te Çift Sıra Parklanmalar ve Yaya Geçitleri Üzerine Park Edilen Araçlar Tartışma Yaratıyor
    12:18 Bilecik'te Çift Sıra Parklanmalar ve Yaya Geçitleri Üzerine Park Edilen Araçlar Tartışma Yaratıyor

    Bilecik merkezinde bir araç sürücüsünün gelişi güzel park etmesi ve yayaların tepkisi, çift sıra parklanmalar ve yaya geçitleri üzerine park edilen araçlar konusunda tartışmalara yol açtı. Yayalar, aracın kaldırıma çıkacak şekilde park edilmesine tepki gösterirken, yetkililerden konuyla ilgili önlem alınmasını istedi.

  • Gaziantep'te yaşlı adamın geri manevra yapan işçi servisinin altında kalarak ölmesi
    12:17 Gaziantep'te yaşlı adamın geri manevra yapan işçi servisinin altında kalarak ölmesi

    Gaziantep'te yaşlı bir adam, geri manevra yapan bir işçi servisinin altında kalarak metrelerce sürüklendikten sonra hayatını kaybetti. Güvenlik kamerası görüntülerinde yaşlı adamın servisin altında kalması ve panik anları yer aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Merkezefendi Belediyesi Başkarcı Mahallesi'nde İftar Programı Düzenledi
    12:16 Merkezefendi Belediyesi Başkarcı Mahallesi'nde İftar Programı Düzenledi

    Merkezefendi Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlediği iftar programı Başkarcı Mahallesi'nde gerçekleşti. Binlerce kişinin katıldığı toplu iftar programında Başkan Doğan konuşma yaptı.

  • Kars'ta karla mücadele devam ederken bir köyde meyve ağaçları çiçek açtı
    12:15 Kars'ta karla mücadele devam ederken bir köyde meyve ağaçları çiçek açtı

    Çetin kış şartlarının yaşandığı Kars'ta karla mücadele çalışmaları sürerken, Digor ilçesine bağlı Halıkışla köyünde meyve ağaçları çiçek açtı. Karla kaplı dağlar arasındaki köyde ortaya güzel görüntüler çıktı.

  • Kırklareli'nde Kitap Kurdu Aile, Kitap Okuma Tutkusuyla Örnek Oluyor
    12:08 Kırklareli'nde Kitap Kurdu Aile, Kitap Okuma Tutkusuyla Örnek Oluyor

    Kırklareli'nde yaşayan öğretmen çift ve ikiz kızları, kitap okuma tutkularıyla çevrelerine örnek oluyor. Uygar ve Özlem Özdemir çifti, sakin bir yaşam sürme arzusuyla birlikte kitaplarını da Kırklareli'ne getirdi. İkiz kızlarıyla birlikte sık sık Kırklareli Halk Kütüphanesine giden çift, burada masal kitaplarını sesli olarak okuyarak çocuklarının kelime dağarcığını geliştiriyor ve kitap okuma alışkanlığını artırıyor. Kütüphane ziyaretleri ailecek keyifli bir etkinliğe dönüşüyor ve kütüphane, onlar için ikinci bir ev haline geliyor.

  • İzmir'de 7. Yaşayan Park Kovankayası hizmete açıldı
    11:57 İzmir'de 7. Yaşayan Park Kovankayası hizmete açıldı

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Doğançay'da hayata geçirilen Kovankayası Yaşayan Parkı'nı ziyaret etti. Başkan Tunç Soyer, İzmir'de 7'inci Yaşayan Parkın kullanıma açıldığını belirterek, 'Her biri bulunduğu bölgede yaşayan insanların doğada keyifle bir araya gelebileceği mekanlar oluyor. İzmirlilere hayırlı olmasını diliyorum. Geldiklerinde cennetle karşılaşacaklar' dedi.

  • Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, gençlerle iftar sofrasında buluştu
    11:53 Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, gençlerle iftar sofrasında buluştu

    Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla'da eğitim alan ve Menteşe Turgutreis KYK Yurdunda kalan gençlerle iftar sofrasında buluştu. İftarın ardından gençlerle sohbet eden Vali Akbıyık, tavsiyelerde bulunarak başarılar diledi. Programa üniversite rektörü, kaymakam, gençlik ve spor il müdürü ve il müftüsü de katıldı.

  • Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde trafik kazası: 1 yaralı
    11:52 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde trafik kazası: 1 yaralı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Haşim Benli Caddesi üzerindeki çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Van'da sel felaketinin yaşandığı mahallede taşkın koruma tesisi inşa edildi
    11:51 Van'da sel felaketinin yaşandığı mahallede taşkın koruma tesisi inşa edildi

    Van'ın Başkale ilçesine bağlı Esenyamaç Mahallesi'nde yaşanan sel felaketinin ardından Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşkın koruma tesisi, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve su kaynaklarını yönetmek amacıyla inşa edildi. Tesisin tamamlanmasıyla bölge sakinleri daha güvende hissetmekte ve sel felaketlerine karşı daha güvenli bir ortamda yaşamaktadır. Mahalle sakinleri, devletin sağladığı hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirerek, devlete minnettar olduklarını ifade etmiştir.

  • Tamer Karadağlı'nın
    11:46 Tamer Karadağlı'nın "Rezalet, utanç kaynağı" diyerek şikayet ettiği bina bakanlığın çıktı

    Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin bakımsız halini görünce "Belediye görmüyor mu? Rezalet" diyerek sitem etti. Karadağlı'nın şikayet ettiği bina, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait çıktı.

  • Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti
    11:44 Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti

    Emet ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, düzenledikleri iftar programında ilçe protokolünü ağırladı. Kaymakam, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcıları ve daire müdürleri, öğrencilerle birlikte iftar yaparak bir araya geldi. İftar sonrası yapılan sohbette protokol üyeleri, öğrencilere hedef belirleme ve disiplinli çalışma konusunda tavsiyelerde bulundu.

  • Saç Tedavileri ve Saç Ekimi Hakkında Bilinmesi Gerekenler
    11:44 Saç Tedavileri ve Saç Ekimi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

    Saç Tedavileri, Saç Ekimi ve Medikal Estetik Hekimi Dr. Mehmet Faruk Yavuz, saç dökülme nedenini bulmadan yapılan tedavilerin etkisiz olduğunu belirtti. Kişiye özel tedavi yöntemleri uyguladıklarını söyleyen Dr. Yavuz, hastaların donör alanına göre seans sayılarının değiştiğini ifade etti.


Advertisement