Bodrum'da Maki Yangını Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Maki Yangını Korkuttu

Bodrum\'da Maki Yangını Korkuttu

Akyarlar Mahallesi yakınlarındaki makilik alanda bugün 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

11.07.2014 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyarlar Mahallesi yakınlarındaki makilik alanda bugün 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Akyarlar ve Ortakent-Yahşi mahalleleri dakikalarca duman altında kaldı. Tedirgin olan mahalle sakinleri durumu, orman ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Bodrum Orman İşletmesi ile belediyeye ait 4 arazöz, 5 itfaiye aracı ve 20 orman işçisi çalışma başlattı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucu yangın söndürüldü. Yangının Aspat Mevkii'ndeki 3 ayrı noktada başladığı kundaklama ihtimali üzerine de araştırmaların sürdüğü ve 4 hektarlık alanın zarar gördüğünün belirlendiği kaydedildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bölgeye yakın bir tatil sitesinin yöneticisi Alaattin Kalmen, "Bu bölge yangın açısından en çok tedirgin olduğumuz bölge. Özellikle yaz aylarında burada çok sık yangın çıkıyor. Bu kez yangını hızlı müdahale ile evlere ve sitelere yaklaşmadan kontrol altına alabildik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Maki Yangını Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement