Bodrum'da Bir İlk - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Bir İlk

Bodrum\'da Bir İlk

Bodrum'da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından açıldı.

17.02.2014 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü'nde yapılan ve Bodrum'da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından açıldı. Açılışa tenisseverler büyük ilgi gösterdi.

Bodrum Golf ve Tenis Kulübü'nde hizmete giren, Bodrum'da bir ilk olan, balon sistemiyle kurulan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da katıldığı bir törenle açıldı. Açılış için düzenlenen kokteyl ve törene Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Dağlı, yönetim kurulu üyeleri ve ortakları, Sarum Diamond işletmecisi İsmail Erdoğan, çok sayıda tenissever ve tenisçi çocuklar katıldı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan rahatsızlığı nedeniyle, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ise Devlet Bahçeli'nin programı nedeniyle törene katılamadı.

Tenisseverlerle Mehmet Kocadon bol bol sohbet ederken, tenisçi çocuklar Mehmet Kocadon'u bir an bile yalnız bırakmadı. Yönetim Kurulu üyeleri, tenisseverler ve çocuklarla birlikte açılış kurdelasını kesen başkan Kocadon, Bodrum sporunun her geçen daha da geliştiğini söyledi. "Hayal ediyoruz, gerçekleştiriyoruz" diyen Mehmet Kocadon; "10 yıl önce 'Bodrum'da bir kapalı tenis kortu olacak' desek herkes bizi yine hayalcilikle suçlardı. Ama bugün gelinen nokta ortada. Önce hayal ediyoruz. Hayal etmeden hiçbir şey olmuyor. Bugün hayal ettiğimiz bir çok şeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada kapalı bir tenis kortu açtık, yarın inşallah farklı spor dallarından benzer yatırımları hep birlikte Bodrum'a kazandıracağız. Bodrum sporu her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. 20 yıl önce kendi turizm tesislerimizde kort kurmak istediğimiz zaman bize en iyisinin asfalt kort olduğunu söylediler. Ama bir tenis oyuncusu olarak bende dahil tüm tenisseverler hepimiz çok iyi biliyorduk ki en iyi tenis kortu toprak korttur. İşte burada 5 toprak kortumuz var. Spora hizmet ediyor. Sarum Diamond, Bodrum Tenis Kış Ligi'ne sponsor oluyor. Buradan İsmail Erdoğan kardeşimize de spora katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Başkan Yardımcısı Recep Dağlı ise Bodrum'a ilk kapalı kortu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; "Önümüzdeki yıl bir kortumuzu daha kapatmayı planlıyoruz. Yatırımlarımız devam edecek. Bu yatırımlarımız sonucunda her geçen gün daha çok sporsevere hizmet etmek çok güzel" dedi.

SARUM DIAMOND BODRUM TENİS KIŞ LİGİ HEYECANI

Bodrum Tenis Kış Ligi'ne sponsor olan Sarum Diamond'ın işletmecisi, Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdoğan ise spora gönül verdiğini ve Bodrum sporuna katkı sağlamaktan çok memnun olduğunu söyledi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un her daim sporun içinde olduğunu belirten Erdoğan; "Başkanımız hem sporu seviyor hem de Bodrum sporuna büyük katkı sağlıyor. Tüm tenisseverleri kulübümüzde devam eden Sarum Diamond Bodrum Tenis Kış Ligi'ne davet ediyoruz" dedi.

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA

Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Genel Müdürü Caner Tuna da Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un en büyük destekçileri olduğunu belirterek; "2007'de golfle başlayan tesislerimizin gelişimi bugün uluslararası standartlarda golf sahası ve 5 toprak kortlu Tenis Kulübü'yle devam ediyor. Bugünde burada kapalı kortumuzun açılışını yaptık. Bugüne kadar ne zaman ihtiyacımız olsa başkanımız yanımızda oldu. Her zaman "yürü koçum" diyerek bize güç ve destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca başta Yönetim Kurulu Başkanımız Fikret Öztürk, yönetim kurulumuz ve ortaklarımız olmak üzere golf ve tenissever dostlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Kokteyl ve törene katılan katılımcılar daha sonra kapalı kort ve tenis tesislerini gezdi.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement