Bodrum'da Barış Manço'yu Anma Programı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Barış Manço'yu Anma Programı

Bodrum'da Barış Manço'yu anma programı- Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir okulda, 1999 yılında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Barış Manço için anma etkinliği düzenlendi- Programda, kız ve erkek öğrenciler Barış Manço'nun imajını canlandırdı, öğrencilerin oluşturduğu müzik grubu ise Manço'nun şarkılarını canlı olarak seslendirdi Ünlü sanatçı Barış Manço, ölümünün 16. yılında Bodrum'da düzenlenen programlarla anıldı.

21.01.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da Barış Manço'yu anma programı- Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir okulda, 1999 yılında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Barış Manço için anma etkinliği düzenlendi- Programda, kız ve erkek öğrenciler Barış Manço'nun imajını canlandırdı, öğrencilerin oluşturduğu müzik grubu ise Manço'nun şarkılarını canlı olarak seslendirdi Ünlü sanatçı Barış Manço, ölümünün 16. yılında Bodrum'da düzenlenen programlarla anıldı. Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu 31 Ocak 1999'da hayatını kaybeden ünlü sanatçı için ilçeye bağlı Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki bir okulda anma programı düzenlendi.Hafta boyunca devam eden anma etkilikleri kapsamında, okulun teneffüs müziği de Barış Manço şarkılarından oluştu. Okul öğretmenleri de öğrencilere Barış Manço'nun yaşamı hakkında çeşitli bilgiler verdi. Okulda düzenlenen bir diğer etkinlikte ise okulun müzik öğretmenleri Pınar Bircan, Duygu Öztürk ve İlker Uyar tarafından ünlü sanatçıyı anmak için mini bir konser düzenlendi.Öğrencilerden oluşan müzik grubu, Manço'nun şarkılarını çalarak canlı olarak seslendirdi. Pınar Bircan, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkiliği "Barış Günü" adı altında düzenlediklerini söyledi.Etkinliğe öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Bircan, "Barış Manço'nun hem ölüm hem de doğumuyla ilgili bir etkinlik düzenledik. Okullar ara tatile girmeden bu etkinliği yapmak istedik" dedi.Manço'nun şarkılarını seçerek gün boyu okulda teneffüs zili yaptıklarını anlatan Bircan, şöyle konuştu: "Derslerimizde de Barış Manço ile ilgili etkinlikler yaptık. Her öğretmenimiz de bunlardan bahsetti. Mutlu ve gururluyuz. Öğrencilerimizle birlikte çok güzel bir gün geçirdik." Öte yandan Barış Manço'yu anma etkinliklerinin hafta boyunca devam edeceği öğrenildi. .

Bodrum\'da Barış Manço\'yu Anma Programı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Barış Manço'yu Anma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement