Bodrum Cup'ta Yatçılara Kıyafet Yarışması ve Konser Molası - Son Dakika
Güncel

Bodrum Cup'ta Yatçılara Kıyafet Yarışması ve Konser Molası

Bodrum Cup\'ta Yatçılara Kıyafet Yarışması ve Konser Molası

Bodrum'da düzenlenen 26'ncı Bodrum Cup Uluslararası Yelkenli Yat Yarışlarında dördüncü günün akşamı kıyafet yarışması ve konser düzenlendi.

25.10.2014 11:40  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıyasıya geçen yarışlarda denizciler, eğlenip dinlenme fırsatı yakaladı.

ERA Yat Kulübü tarafından 20-25 Ekim tarihleri arasında ilçede organize edilen 26'ncı Bodrum Cup Uluslararası Yelkenli Yat Yarışları'nda; geçen perşembe fırtına nedeniyle Yunanistan'a ait Kilimli (Kalimnos) adasında mahsur kalan yatlar dün 16 millik Kalalimnos Adası-Yalıkavak etabında mücadele etti.

Rüzgarı arkalarına alan ekipler, kıyasıya yarıştı. Etabın ardından Yalıkavak Palmarina'da çeşitli kategorilerde kıyafet yarışması ve konser düzenlendi. Denizciler, eğlenip dinlenme fırsatı yakaladı.

YÜKSEK ÖKÇELER YELKENCİ KADIN EKİBİ DAMGA VURDU

En şık ve en fantastik kıyafetler kategorisinde düzenlenen yarışmaya 16 yat takımı katıldı. Ünlü oyuncu Ahu Tuğba da Grandi takımı ile en şık kıyafet kategorisinde etkinlikte yer aldı. Yorgun olduğu gözlenen Ahu Tuğba'nın yarışmadan hemen sonra konser alanını terk ettiği görüldü. Genel klasmanda ve Gulet XL kategorisinde 'STS Bodrum Okul Gemisi'yle üç günün ardından birinci sırada olan Yüksek Ökçeler Yelkenci Kadın ekibi, iki kıyafet kategorisinde zirveyi göğüsledi.

Ekibin en fantastik kıyafet yarışmasına katıldığı özgürlük isimli kıyafetleri, geceye damgasını vurdu. Ellerinde barış, kardeşlik, dayanışma, sevgi ve freedom (özgürlük) yazılı dövizler taşıyan ekibin hippi tarzı kıyafetleri ve tişörtlerindeki 'Savaşma Yarış' yazıları dikkati çekti.

Yüksek Ökçeler Yelkenci Kadın ekibi; jüri ve seyircilerin arasından geçerken 'Her Yer Taksim her yer direniş' sloganları attı.

HOLLANDALI EKİP BEĞENİYLE İZLENDİ

Kıyafet yarışmasında Grandi yatına da jüri özel ödülü verildi. 12 yıldır aralıksız 'Kuğu' isimli yat ile yarışmaya katılan, 70 yaş ortalamasındaki Hollandalı ekibin en şık kıyafet yarışmasında söyledikleri yöresel şarkılar ve oynadıkları danslar ilgiyle izlendi. Kıyafet yarışmasının ardından sahne alan şarkıcı Mine, söylediği Türkçe rock parçalarıyla izleyenleri keyifli anlar yaşattı.

Yat yarışmaları bugün saat 10.00'da yapılacak 22 millik Yalıkavak- Bodrum etabı ile sona ereceği belirtildi. -

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Cup'ta Yatçılara Kıyafet Yarışması ve Konser Molası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.

  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.


Advertisement