Bodrum Belediyesi'nde Görevlendirmeler Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bodrum Belediyesi'nde Görevlendirmeler Yapıldı

Bodrum Belediyesi\'nde Görevlendirmeler Yapıldı

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, “Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz” dedi.

08.05.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, "Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz" dedi.

Bodrum Belediye Başkanlığı bünyesinde oluşturulan yeni müdürlüklerin yöneticileri ve hizmet binaları belirlendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 30 Mart yerel seçimlerinin ardından tek belediye ile yönetilen Bodrum Yarımadası'na hizmet edecek olan personelin görevlendirmelerini gerçekleştirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, görevlendirmelerin ve çalışmaların Bodrum Yarımadası'nın beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda yapıldığını ifade ederek, "Hepimizin bildiği gibi Büyükşehir Belediye Yasası gereği belde belediyelerimizin kapanması ile Bodrum ilçe sınırları bütününde tek belediye olarak halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Sizlerin takdiri ile yeni dönemin ilk belediye başkanı olarak, benimle paylaştığınız beklenti ve görüşleriniz, önceki yönetim anlayışlarımız ve alışkanlıklarımızla günümüz şartlarında belediyecilik yapmanın son derece güç olduğu konusunda aynı fikirde olduğumuzu gösteriyor. Bu ortak düşünceden hareketle, uzun süredir devam eden yeni döneme ilişkin çalışmalarımızı hayata geçirmenin ilk adımını bugün sizlerle paylaşmak istiyorum. Bodrum Belediyesi, yasa gereği kurulması zorunlu müdürlüklere ek olarak, sizlere daha hızlı ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla müdürlük sayısı arttırılmıştır" dedi.

Bodrum Belediyesi'nin yerel seçimlerin ardından hızlı bir şekilde yeniden yapılandığını belirten Başkan Kocadon, şunları söyledi: "Çağdaş ve Sosyal Belediyecilik ilkelerimizin ışığında, siyasal belediyecilik değil kurumsal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğimi ve ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımızın belediye başkanı olacağımı her zaman ifade ettim. Kapanan belde belediyelerimizin hizmet binalarından personelimizin yeni dönem mevcut ve açılan müdürlüklere göre dağılımı ve görevlendirmeleri bu anlayış çerçevesinde bugün itibariyle yapılmıştır. 'Gelecek Bodrum'un diyerek her geçen günün Bodrum'un günü ve geleceği adına önemini ortaya koymaya çalıştık. Yeni dönem çalışanla çalışmayanın, doğruyla yanlışın, iyiyle kötünün aynı tutulmayacağı ve bizden sonraki döneme örnek olabilecek yönetim modelleri ortaya çıkarabileceğini düşünüyorum. Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş, personelinin görevlendirmelerini ve hizmet binalarının tanımlamalarını yapabilmiş tek belediyesiyiz. Unutmayalım ki, ülkemizde kapanan 10 belde belediyesi ile bütünleşmiş ve bu kadar kısa zamanda uyum çalışmalarını bitirebilmiş bir başka ilçe belediyesi daha yoktur. Bu da Bodrum Halkının yeniliklere ve gelişmelere ne kadar açık ve çalışkan oluşunun bir göstergesidir"

"ÖZLENEN BODRUM BU ÇOCUKLARIMIZA BORCUMUZDUR"

Yeni görevlendirilen personele başarılar dileyen Başkan Kocadon, "Yeni dönem hepimiz için çok önemli. İstediğimiz ve özlediğimiz Bodrum'u, ancak çalışarak ve daha çok çalışarak yaratabiliriz. Bu çocuklarımıza borcumuzdur. Bu düşüncelerle görevlendirmeleri yapılmış tüm belediye çalışanlarımıza, sadece benim değil halkımızın da kendilerinden beklentisinin yüksek olduğunu hatırlatmak ve bu konuda gerekli özen ve özveriyi göstereceklerine olan inancımla başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan görevlendirmelerin ardından oluşturulan müdürlüklerden Temizlik İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Kemal Orman'a, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ'a bağlandı.

Yapılan çalışmaların ardından oluşturulan müdürlüklerin hizmet vereceği binalar ise şöyle:

Bodrum Belediyesi Ana Binası:

? Kalite Yönetim Sistem Koordinatörlüğü

? Özel Kalem Müdürlüğü

? Yazı İşleri Müdürlüğü

? Mali Hizmetler Müdürlüğü

? Hukuk İşleri Müdürlüğü

? Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

? İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

? Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü (Kademe)

? Plan ve Proje Müdürlüğü

? Bilgi İşlem Müdürlüğü (Eski Zabıta Binası)

Konacık Hizmet Binası:

? Zabıta Müdürlüğü

? Çevre ve Koruma Müdürlüğü

? Temizlik İşleri Müdürlüğü (Merkez Camii altı)

? Mezarlıklar Müdürlüğü (Eski İtfaiye)

? Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü (El Sanatları Merkezi)

? Fen İşleri Kademesi (Gaz Deresinde bulunan tahsis arazi)

Bitez Hizmet Binası:

? Fen İşleri Müdürlüğü (Komple)

? Destek Hizmetleri Müdürlüğü (Bazı birimler)

Ortakent Hizmet Binası:

? İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

? Emlak ve İstimlak Müdürlüğü

? Başkanlık İkinci Ofisi

? Zabıta Karakolu (Eski Zabıta Binası)

Yalıçiftlik Hizmet Binası:

? İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Eğitim Birimi

Turgutreis Hizmet Binası:

? İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Nazım Planlama Bürosu (En üst kat)

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından görevlendirilen müdürler ise şöyle:

Yazı İşleri Müdürü Zerrin Gürses

Mali Hizmetler Müdürü Sema Çakır

Zabıta Müdürü Tanju Aksu

Fen İşleri Müdürü Onur Çevik

İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı

Temizlik İşleri Müdürü Memduh Bölük

Hukuk İşleri Müdürü N. Berrak Anter Ballı

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummuhan Yurt

Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Aysun Şaşmaz

Park ve Bahçeler Müdürü Benian Bilgi

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Engin Doğan

Plan ve Proje Müdürü Banu Tok Doğan

Emlak ve İstimlak Müdürü Yaşar Yıldız

Bilgi İşlem Müdürü Fahrettin Demirel

Mezarlıklar Müdürü Mehmet Değermencioğlu - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Belediyesi'nde Görevlendirmeler Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement