Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Okulları Ziyaret Etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Okulları Ziyaret Etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni eğitim-öğretim yılında ders başı yapan öğrencileri ziyaret etti.

02.10.2014 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni eğitim-öğretim yılında ders başı yapan öğrencileri ziyaret etti.

2014 - 2015 Yeni Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Bodrum genelindeki okullara ziyaretlerde bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, öğrencilerle bir araya geldi. Kendisini sevinçle karşılayan öğrencilere sevgi ve ilgiyle yaklaşan Başkan Kocadon, ziyaret ettiği her okulda öğrencilerle bol bol sohbet ederek şakalaştı. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Başkan Kocadon, "Sizlerden tek isteğim derslerinize çok çalışarak önce kendinize, sonra ailenize ve Türkiye Cumhuriyetine faydalı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı birer birey olmanızdır." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkan Güngör'ün de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Kocadon, okul müdürleri ve öğretmenler ile Bodrum'daki eğitim öğretim sistemi hakkında sohbet etti. Okul idarecilerin yeni eğitim ve öğretim yılını da kutlayan Bodrum Belediye Başkanı, idarecilerden Bodrum'daki okullar, öğrenciler ve yeni dönem hakkında görüş ve bilgiler aldı. Başkan Kocadon, sağlık, spor ve eğitim konusunda çok hassas olduğunu belirterek, "Sizler kırk yaşındaki bir insana Türkçe, İngilizce ya da matematik öğretebilirsiniz. Öğrenmenin yaşı yoktur fakat eğitim çok farklıdır. Bir insan eğitimi küçük yaşta nasıl alırsa, o kişi öyle gider. Saygı, terbiye, ahlak gibi hayatımızda var olan değerlerin eğitimi aile ile birlikte eğitim-öğretim kurumlarında verilir. Ben de Bodrum Belediye Başkanı olarak aileden sonra ilk eğitimin verildiği okullarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğim." dedi.

Okul idarecileri ve okul aile birliği üyeleri ziyaretlerinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a öğrenciler ve velileri adına desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Başkan Kocadon sırasıyla ilçe genelinde Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu, Kerem Aydınlar Ortaokulu, Mumcular Sitare Özkan Çok Programlı Anadolu Lisesi, Gölköy Ahmet Naci Coşkunoğlu İlkokulu Ortaokulu ve Türkbükü Şehit Gaffur Kaynar İlkokulu'na ziyaretlerde bulundu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement