Bodrum'a 3 Kupa ile Dönen Sporcular Başkan Kocadon'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bodrum'a 3 Kupa ile Dönen Sporcular Başkan Kocadon'u Ziyaret Etti

Bodrum\'a 3 Kupa ile Dönen Sporcular Başkan Kocadon\'u Ziyaret Etti

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü, Muğla ve Türkiye klasmanında aldığı kupalarla birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

23.07.2014 09:44  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü, Muğla ve Türkiye klasmanında aldığı kupalarla birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun iş birliğinde düzenlenen yarışmalarda başarı elde ederek 3 kupa ile Bodrum'a dönen Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Ortakent-Yahşili genç sporcular, "Zeybek" kategorisinde önce Muğla'da, ardından da İstanbul'da yapılan yarışmada Türkiye klasmanında birinci oldu. Aynı zamanda genel klasmanda da Türkiye üçüncülüğü kupasını Bodrum'a getiren 16 kız ve 16 erkek sporcu da Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Ziyarete Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Hürriyet Ergene ve dans eğitmenleri; Akın Rüştü Fetvacı, Çiğdem Özcan, Öner Karaca ve Zehra Bilgin de katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ziyaret sırasında gençlere hitaben yaptığı konuşmada; "Hiç bir başarı tesadüf değildir. Her başarının altında çok çalışma var, emek var ve mücadele etme gücü var. Başarılarınızın devamı için mücadele etme gücünüzü asla kaybetmemelisiniz. Ara sıra tökezleyebilir, ayağımız takılır, hatta düşebiliriz ama mücadele etme gücünden vazgeçmemeliyiz, çalışmaya devam etmeliyiz. Bugün üçüncü oluruz, yarın birinci; belki hiç dereceye bile giremeyebiliriz. Siz üçüncü oldunuz ve sizin arkanızda da kalanlar oldu, onları da alkışlamak gerekir. Yenilgiler de zaten pes edince gelir. Biz Bodrumlularda pes etme duygusu yoktur. Ben Bodrum'daki velilerle ve eğitmenlerimizle de gurur duyuyorum. Bu tür ekip halindeki başarılı projelerin ardında veli ve eğitmen işbirliği de önemli. Ben her gittiğim yerde söylüyorum: Velilerimize ve eğitmenlerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Yozlaşmayan bir Bodrum için çalışmalarınızdan dolayı sizlere de teşekkür etmek istiyorum. Örf ve adetlerimize sahip çıkıyor üstüne de bizlere kupalar getiriyorsunuz. Birlik ve beraberliğinizi bozmadan çalışmalarınıza aynı hızla devam edin. Sizleri hem tebrik ediyor, hem de sizlerle gurur duyuyorum" dedi.

BAŞKANLI ŞAMPİYONLUK SELFİESİ

Başkan Kocadon, genç sporculara hediyeler verdikten sonra kupalarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından dans eğitmenlerinden Çiğdem Özcan, Başkan Kocadon'un da yer aldığı grubun önüne geçerek bir de selfie fotoğrafı çekti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'a 3 Kupa ile Dönen Sporcular Başkan Kocadon'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement