Böcek Davasının Firari Sanığı İki Polis Türkiye'ye Getirildi - Son Dakika
Güncel

Böcek Davasının Firari Sanığı İki Polis Türkiye'ye Getirildi

Böcek Davasının Firari Sanığı İki Polis Türkiye\'ye Getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine 'böcek' denilen dinleme cihazı konulmasıyla ilgili davada yargılanan iki firari polis İstanbul'a getirildi.

29.03.2015 02:35  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine 'böcek' denilen dinleme cihazı konulmasıyla ilgili davada yargılanan ve Türkiye'ye getirilen iki firari polis sağlık kontrolünden geçirildi.

Eski Emniyet Müdürü Sedat Zavar ve polis memuru İlker Usta uçakla 23.40'ta İstanbul'a getirildi. Sivil polis araçlarıyla Atatürk Havalimanı'ndan ayrılan Zavar ve Usta, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Haseki Eğitim ve Aratırma Hastanesi'ne getirildi.

"TİYATRO DEVAM EDİYOR"

Sağlık kontrolünün ardından eski Emniyet Müdürü Sedat Zavar çıkışta " Tiyatro devam ediyor" diyerek araca bindi. Hastaneden ayrılan emniyet mensupları Fatih Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Böcek Davasının Firari Sanığı İki Polis Türkiye'ye Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ali: Ettiklerini çekiyorlar helal olsun sana uzun adam 9 1 Yanıtla
  • Bordo Bereli Bozo!: Vatan haini bunlar asilmali 1 0 Yanıtla
  • Vurdumduymaz: Ayrani yok icmeye tahrivalli ile giderler yemege!! 0 0 Yanıtla
  • Mustafa uzun: Uzun adam sanaa 0 0 Yanıtla
  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.

  • Elif Şahin: 'Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik'
    21:43 Elif Şahin: 'Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik'

    Eczacıbaşı Dynavit'in başarılı oyuncusu Elif Şahin, Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek seriyi 2-2'ye getirdikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Ya tamam ya devamdı ve biz devam ettik. Takımca çok güzel bir oyun sergiledik. Takımımla gurur duyuyorum' dedi.

  • Denizli'de Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
    21:39 Denizli'de Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti. 18 yaşındaki Mehmet Arda Saylan'ın kullandığı motosiklet, Hüseyin Çokal Caddesi'nde yoldan dönüş yapmaya çalışan bir otomobille çarpıştı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, motosiklet sürücüsü Saylan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.


Advertisement