Biyoloji Öğretmeni Soyundu, Sınıfta Patlama Yaşandı! - Son Dakika
Dünya

Biyoloji Öğretmeni Soyundu, Sınıfta Patlama Yaşandı!

Hollanda'da bir biyoloji öğretmeni sınıfta soyunmak zorunda kaldı. Peki soyunduktan sonra ne oldu dersiniz?

08.10.2015 16:12  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bazı dersler vardır kimse okumak istemez. Biyoloji de bu dersler arasında gösterilebilir. Biyologlar ve biyoloji öğretmenleri alınmasın ama durum maalesef böyle. Hatta öyle ki, Hollanda'da bir biyoloji öğretmeni sınıfta soyunmak zorunda kaldı. Peki soyunduktan sonra ne oldu dersiniz?

İDDİA ÜZERİNE SINIFTA SOYUNDU

Hollanda'nın batısındaki Hazerswoude kasabasındaki bir ortaöğretim okulunda biyoloji öğretmenliği yapan Debby Heerkens, okul müdürüyle bir kutu çikolatasına iddiaya girdi. Öğretmen biyoloji dersinde öğrencilerin karşısında soyunacak ve bunu filme alıp video paylaşım sitesi YouTube'a yükleyecekti. İddia ise bunun ne kadar ilgi göreceğiyle ilgiliydi. Okul müdürü, bu videonun 8 bin 500'den fazla izlenmeyeceğini savunuyordu. Öğretmen Debby Heerkens ise, en az 10 bin izleyiciye ulaşacağını iddia etti.

SOYUNDU AMA TEDBİRİNİ ALMIŞTI

Heerkens, bu iddiaya girdikten sonra, Groenehart Rijnwoude Okulu orta bölümü 1. sınıf biyoloji dersine girdi. Bir öğrencinin sırasının üzerine çıkan Debby Heerkens, öğrencilerin şaşkın bakışları arasında soyunmaya başladı. Ancak kadın öğretmenin giysilerinin altından iç çamaşırı yerine, vücudu saran ve üzerinde kemikler, iç organları ve kasların göründüğü bir kıyafet vardı.

ÖZEL KIYAFETLER GİYDİ

Heerkens insan vücudunu ve anotomisini üstündeki bu özel kıyafetlerle vermeye başladıktan sonra okulda bir anda biyoloji sınıfına olan ilgi arttı.

Youtube'da on binlerce kişi tarafından izlenen derslerin yanı sıra bir zamanlar sadece 2-3 kişinin bulunduğu biyoloji sınıfı şimdi tıklım tıklım doluyor! Biyoloji sınıfında tam anlamıyla bir patlama yaratan Heerkens'i takdir eden diğer öğretmenler de benzer uygulamalara başlayacaklarını belirtiyorlar!



Biyoloji Öğretmeni Soyundu, Sınıfta Patlama Yaşandı!

Son Dakika Dünya Biyoloji Öğretmeni Soyundu, Sınıfta Patlama Yaşandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • Birgül: Beyniniz anca fesatlığa sapıklığa çalışıyo işte şu yorumlara bak neymiş efendim cehennemde ne yapacaklarmış sen kimsin ki nerden biliyosun onun cehenneme gideceğini verilmek istenen mesajı algılama kapasiteniz bu kadar işte malesef 37 10 Yanıtla ..yuhhh: Ulan bu isede dini karistirdiniz ya yuh ..helal olsun kadina algi ve dikkat eksikligini bole yenmis ama beyni olanlar bundan anlar bi adamin kafasinda lamba varsa anahtari acmadan anlamaz ampul kafalillar 3 2
  • kandıralı: AKP MİLLETTE AHLAK ÇÖKÜNTÜSÜ YAPTI.İNADINA MHP 15 30 Yanıtla
  • GÖZ ZiNASIDA HARAMDIR: Bu olay hollandada olmustur,,hollanda hiristiyandir,,onlarda iman yoktur,,ancak böyle bir olay,,ülkemizde aslaa olmamalidir,,cünkü bir erkegin,,yabanci bir bayanin organlarina,,veya bir kadinin yabanci bir erkegin organlarina bakmasini,,dinimiz kesinlikle yasaklamistir,,doktorluk egitimi ayri bir konudur,,onlara özel müsade edilmistir,,ancak onunda kriterleri vardir. 13 23 Yanıtla
  • Gerçekci: Bunlarda din yok iman yok soyunurlar tabi şaşırmadım 12 20 Yanıtla
  • malcom: Fedakarlık başka birşey be kardeşim insanlar okusun diye fede etmiş kendini 27 4 Yanıtla
  • Gençer: Bizde böyle hoca vardıda bizmi okumadık:) 24 3 Yanıtla
  • TAPINAKTAKi ADAM: siz günah isledikce,ben cehennemde cayir cayir yaniyorum,,cahillik yapmayin,,seytana uymayin,,Allahin yolundan gidin,,ahirette pismanlik fayda etmiyor,,burada hergün cehennem nari yediriyorlar bana,tanimadinizmi beni,ben tapinilan adamim.cehepelilere sorun,onlar cok severler beni. 11 10 Yanıtla pala: Allah seni bildigi gibi yapsin densiz.. 4 6 slnk: Guzeldi 2 7
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu
    11:19 Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu

    Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Ramazan İrşat Programları kapsamında Horasan'da bulunan Mustafa Gül Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık yapan öğrencilerle bir araya geldi. Müftü Can, öğrencilerle sohbet ederek öneri ve isteklerini dinledi. Ayrıca, Horasan'da bulunan diğer Kur'an kurslarını da ziyaret eden Müftü Rüstem Can, teravih sohbeti yaparak gençlere çikolata ikram etti.

  • Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı
    11:18 Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı

    Suriye'de Esed rejiminin saldırıları sonucu 3 çocuğunu ve eşini kaybeden Nesrin Abdülkafi, ramazan ayını buruk bir şekilde geçirdiğini anlattı. Abdülkafi, yaşadığı zorluklar nedeniyle çocukları için yardım istedi.

  • Prof. Dr. Özlü'den Japonya'da hızla yayılan salgına yönelik uyarı: Kalıcı hasarlar bırakabilir
    10:53 Prof. Dr. Özlü'den Japonya'da hızla yayılan salgına yönelik uyarı: Kalıcı hasarlar bırakabilir

    Japonya'da hızla yayılan ölümcül tehlikeli bakteriyel enfeksiyon salgınına karşı uyarıda bulunan Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Bu hastalığın ardından kalıcı kalp kapak sorunları, kalıcı romatizmalar, böbrek hasarları olabilir, toksik şok sendromuna ilerleyebilir" dedi. Salgının Türkiye'ye de sıçrayabilecek bir pandemi oluşturacak tehdide sahip olmadığını belirten Özlü, "Bu bir bakteri; tedavisi var. Yani penisilin grubu antibiyotiklerle bunu kolaylıkla tedavi edebiliyoruz" dedi.


Advertisement