Birlik Mahallesi Sakinleri'nden - Son Dakika
Güncel

Birlik Mahallesi Sakinleri'nden

Birlik Mahallesi Sakinleri\'nden

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Birlik Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi.

11.07.2013 00:57  Güncelleme: 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birlik Mahallesi'ne yapılan yol açma ve düzenleme çalışmasından dolayı mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e teşekkür ederek, istek ve taleplerini dile getirdi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, Belediye Teknik Başkan Danışmanı Erhan Darende, Belediye Fen İşleri Müdürü Ogan Göktürk, Birlik Mahallesi Muhtarı Erdoğan Sivri, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Zonguldak Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Birlik Mahallesi Ulubatlı Sokak ve Kuşkanmaz Sokak'a yapılan yol yapım çalışması ve mezarlık düzenleme çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e teşekkür eden mahalle sakinleri Başkan Akdemir'e yoğun ilgi gösterdi. Birlik Mahallesi Muhtarı Erdoğan Sivri; "Yol konusunda büyük sıkıntımız vardı. Büyük ölçüde çözüldü. Mahallemize yapılan hizmetten ötürü başta Belediye Başkanımız olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, "Öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum. Bizleri böyle yoğun bir kalabalık ile karşıladınız. Hepiniz buradasınız. Önemli olan samimi olmak ve halka hizmet etmektir. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Muhtarlarımız, halkla belediye arasında bir köprü vazifesi görüyor. Birlik Mahallesi Muhtarımız da mahallesinde yer alan sorunları bizlere aktardı. İstek ve taleplerinizi bizlere aktarıyorsunuz, bizde elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Bu mahalle hizmete ihtiyacı olan bir mahalleydi. Burada yer alan mezarlık alanını görüyoruz. Mezarlık alanlarımız dini inançlarımıza yakışır şekilde olmalıdır. El birliği ile burayı güzelleştirebiliriz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Birlik Mahallesi'nde yer alan diğer sorunları da çözmeye çalışacağız. Çalışmalarımız ihtiyacı olan diğer mahallerde de tüm hızıyla devam edecektir. Hepinize çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Ardından mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile sohbet ederek, istek ve taleplerini dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlik Mahallesi Sakinleri'nden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement