Birleşik Haziran Hareketi Paneli - Son Dakika
Yerel

Birleşik Haziran Hareketi Paneli

Zonguldak’ta Birleşik Haziran Hareketi tarafından panel düzenlendi.

22.11.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta Birleşik Haziran Hareketi tarafından panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın katıldı.

Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen programa CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak İl Başkanı Harun Akın, Zonguldak Belediye Başkanvekili Gökhan Demir, TMMOB Zonguldak Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ile başlayan programda konuşan Günaydın, "Birilerinin anlattığı değil hep beraber konuştuğumuz ve hep beraber paylaştığımız ve yeni bir dünya inşa etmeye çalıştığımız ve yeni bir Türkiye inşa etmeye çalıştığımız yeni bir sürecin başında olmayı umut ediyoruz. Adına bir birleşik haziran hareketi dediysek atıf yaptığımız kaynağına oturduğumuz merkeze aldığımız olaylara o sürece ilişkin bazı değerlendirmeleri yapmamız gerekiyor. Mayıs'ın son günlerinde Türkiye çok da alışık olmadığı bir yeni dizge ile karşılaştı. Genellikle iyi eğitimli ama çoğunlukla işsiz, kadınlı erkekli genç bir arada toplanarak her hangi bir çağrıya ihtiyaç duymadan bir şeyleri reddederek ve yerine ne koyacağını bazen açıkça söyleyerek bazen ima ederek cesaretli ve erdemli bir tutum olarak Türkiye'ye bir şey haykırdı" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birleşik Haziran Hareketi Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement