"Bir Hikayem Var" Filmi 29 Mart'te Vizyon'da - Son Dakika
Kültür Sanat

"Bir Hikayem Var" Filmi 29 Mart'te Vizyon'da

"Bir Hikayem Var" Filmi 29 Mart\'te Vizyon\'da

Talip Karamahmutoğlu'nun yazıp yönettiği 'Bir Hikayem Var' sinema filmi vizyona girmeye hazırlanıyor.

26.02.2013 17:52  Güncelleme: 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk fragmanı 600 binden fazla tıklanan filmin ikinci fragmanı da hazır. Video paylaşım sitelerinden izleyebilirsiniz.

Başrollerini Kadir Doğulu ve Müge Boz'un paylaştığı filmde ayrıca Bülent Çolak, Didem Soydan,Turan Özdemir, Teoman Kumbaracıbaşı ,Haldun Boysan,Erkut Emre Sungur,Mustafa Uzunyılmaz, Ozan Akbaba gibi isimler oynuyor. Bu oyunculara Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri Nuri Alço, Coşkun Göğen ve Selçuk Özer gibi isimlerde eşlik ediyor. Filmin en önemli sürprizlerinden biri de ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai olacak. Yepyeni şarkısını ilk defa bu filmde seslendiren Sezai bir sahnede de rol alıyor...

Mert'in (Kadir Doğulu) bir hayali vardır. Kendi filmini çekmek... İşte bunu gerçekleştirebilmek için en yakın arkadaşları Okay (Bülent Çolak) ve Aras'la (Erkut Emre Sungur) yola koyulurlar... Filmi çekebilmek için aldıkları borç paralar ve söylemek zorunda kaldıkları yalanlar, bir süre sonra başlarına bela olur. Çıktıkları bu yolda, işler planladıkları gibi gitmeyince, kendilerini macera dolu, birbirinden komik olayların içinde bulurlar.

Müziklerini Yeşilçam'ın ve Türk müziğinin efsane ismi Cahit Berkay'ın yapacağı filmde, Cahit Berkay aynı zamanda konuk oyuncu olarak küçük bir rolde kendini gösterecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Bir Hikayem Var' Filmi 29 Mart'te Vizyon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement