Bir Damla Su, Bir Avuç Toprak" Hatıra Yarışması - Son Dakika
Yerel

Bir Damla Su, Bir Avuç Toprak" Hatıra Yarışması

Bir Damla Su, Bir Avuç Toprak" Hatıra Yarışması

TOÇ BİR SEN üyeleri arasında düzenlenen ve kitap haline getirilen çalışanların hatıraları arasında yapılan değerlendirmede dereceye layık görülenlere ödülleri verildi.

21.04.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen'e bağlı Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) üyeleri arasında düzenlenen ve kitap haline getirilen çalışanların hatıraları arasında yapılan değerlendirmede dereceye layık görülenlere ödülleri verildi.

TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Günay Kaya, Kumluca ilçesindeki bir otelde düzenlenen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu İstişare Toplantısı'nda, sendikal faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Türkiye'de sendikal faaliyet yürütmenin zorluğuna değinen Kaya, sendika olarak verdikleri mücadele ve elde ettikleri kazanımların göz ardı edilemeyeceğini dile getirdi.

Konuşmanın ardından Türkiye'de ilk defa tarım ve ormancılık koluna bağlı kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan çalışanlar arasında düzenlenen "Bir damla su, bir avuç toprak" konulu hatıra yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kitap haline getirilen hatıralar arasında yapılan değerlendirmede birinciliği Ankara'dan Satı Sezdirmez, ikinciliği Aydın'dan Metin Akural, üçüncülüğü ise Eskişehir'den Mehmet Ersoy kazandı.

Yarışmada ayrıca Hatay'dan Tarık Taştan, Kahramanmaraş'tan Ferhat Kamalak, Amasya'dan Ahmet Deniz mansiyon, Kilis'ten Ahmet Çibik, Adana'dan Nihat Özdemir de jüri özel ödülüne layık görüldü.

Toplantıya TOÇ BİR-SEN Yönetim Kurulu üyeleri, orman bölge müdürleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il ve ilçe teşkilatı müdürleri ile sendika şube başkanları katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bir Damla Su, Bir Avuç Toprak' Hatıra Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement