Bir Aylık İkizleri Trafik Kazası Ayırdı - Son Dakika
Güncel

Bir Aylık İkizleri Trafik Kazası Ayırdı

Bir Aylık İkizleri Trafik Kazası Ayırdı

Zonguldak’ta meydana gelen kazada, 1 ay önce dünyaya gelen ikiz bebeklerden biri hayatını kaybetti.

01.10.2015 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta meydana gelen kazada, 1 ay önce dünyaya gelen ikiz bebeklerden biri hayatını kaybetti.

Ankara'da özel bir hastanede tüp bebek yöntemiyle 8 yıl sonra tüp bebek sahibi olan 47 yaşındaki Emine ve 50 yaşındaki Metin Aydın çiftinin bulunduğu hafif ticari araçla bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 aylık ikizlerden Doğan Aydın ile diğer aracın sürücüsü Bayram Ali Sayın hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Zonguldak-Ankara Karayolu'nun Eceler köyü mevkisinde meydana geldi. Tüp bebek yöntemiyle sahip oldukları bebeklerinin tedavisinin sona ermesiyle akrabaları Yaşar Pulat'in kullandığı 67 AD 420 plakalı hafif ticari araçla yola çıkan Aydın çiftinin ve ikizlerin de içinde bulunduğu hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle orta refüjü aşarak karşı yönden gelen Bayram Ali Sayın idaresindeki 67 NS 335 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ortadan ikiye ayrıldı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, AFAD, jandarma, bölge trafik polisi ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza sonrası 67 NS 335 plakalı otomobilin sürücüsü Bayram Ali Sayın araçta sıkışarak olay yerine hayatını kaybederken, yanında bulunan Fatime Sayın ve Hidayet Sayın ile hafif ticari aracın sürücüsü Yaşar Pulat, yanındaki Ahmet Sönmez, Kebire Sönmez, Metin ve Emine Aydın çifti ile ikizleri Doğan ve Ilgın Aydın yaralandı. Yaralılardan Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan ikizlerden Doğan bebek yaşamını yitirdi. Tedaviye alınan Ilgın bebeğin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bir Aylık İkizleri Trafik Kazası Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Filiz caki: TÜRKİYE GENELİ,TIRAFİK KAZASI ve İŞ KAZASI SONUCU,SON 10 YIL İÇERİSİNDE,ÖLÜM,YARALANMA,ve SAKATLANMA,TAZMİNATLARI,..ARKADAŞLAR,ÇEVRENİDE EŞ,DOST,AKRABA,vs TANIDIK GİBİ KİŞİLER OLURSA HABERİM OLSUN..MÜMKÜNSE..ÖRNEK..ÖLÜMLÜ,PİLATİNLİ,PUROTEZLİ,FELÇ OLAN,KÖR OLAN,KIRIK,ÇIKIK,GİBİ KALICI BİR,MADURİYETİNİZ,VARSA MADUR OLAN KİŞİYE,1 LİRA DAHİ MASRAF YAPTIRMADAN,10,20,30,50,100,200,MİLYAR GİBİ PARA ALDIRABİLİYORUZ.BU TAZMİNAT HAKLARIDA,İŞ,GÜCÜ KAYBINA GÖRE DEGİŞİYOR.TÜRKİYE GENELİ,MADUR OLAN KİŞİNİN ADI SOYADI ve TELEFON NUMARASINI VERMENİZ YETERLİ.GERİSİ BİZİM İŞİMİZ.HERŞEY EVRAK DOSYA ÜZERİNE YASAL YOLLARDAN.TÜRKİYE GENELİ,OFİS,BÜROLARIMIZ,TEMSİLCİLERİMİZ,ve 30 AVUKATIMIZ İLE MADUR OLAN KİŞİLERİN HİZMETİNİZDEYİZ. 0 0 Yanıtla

Advertisement