Hırsızlar Sokakta Oynayan Çocuğun İşitme Cihazını Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Hırsızlar Sokakta Oynayan Çocuğun İşitme Cihazını Çaldılar

Gaziantep'te acımasız hırsızlar, evinin önünde oynayan çocuğun kulağında bulunan işitme cihazını çaldı. Küçük kızın ailesi gözyaşlarına boğdu.

27.11.2014 08:31  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te dün saat 15:00 sularında Barak Mahallesi'nde bir çocuğun sokakta oynarken kulağında bulunan işitme cihazının çalınması ailesini gözyaşlarına boğdu.

ANNE PEŞLERİNE DÜŞTÜ AMA YAKALAYAMADI

Sokakta oynayan Büşra Bozkurt'un (2) yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, küçük kızın kulağındaki işitme cihazını alarak kaçtı. Olayı gören komşuların bağırması üzerine evinden dışarı çıkan anne Hülya Bozkurt'un, şahsı bir süre sokak aralarında kovaladığı fakat yakalayamadığı öğrenildi.

Yaşanan olay sonrası emniyete haber verildi. Polis kayıplara karışan şahsı yakalamak için çalışma başlatırken ailenin ise şahsın kaçarken işitme cihazının bir köşeye ya da boş bir alana atılmış olabileceği umuduyla sokak aralarında cihazı aradığı öğrenildi.

MÜJDELİ BİR HABER BEKLİYORLAR

Kiralık bir evde oturan ve Organize Sanayi Bölgesindeki bir çay ocağında çalışan baba İbrahim Bozkurt ile ev kadını olan anne Hülya Bozkurt, gözyaşları içinde polis ya da komşulardan gelecek müjdeli bir haber bekliyor.

"KIZIMIN HAYATI SÖZ KONUSU"

Yetkililerden ve hayırsever insanlardan yardım isteyen anne Hatice Bozkurt," Saat 3 gibiydi. Ben dışarıya çıktığımda çocuğumun cihazını alıp gitmişlerdi. Arkasından gittim ama bulamadım. Bütün hayırseverler bulurlarsa ne olursun getirsinler. Yoksa yardım etsinler. Kızımın hayatı söz konusu" diyerek çaresiz bir şekilde gözyaşlarına boğuldu.

"CİHAZI BULAN LÜTFEN GETİRSİN"

Baba İbrahim Bozkurt ise maddi durumu yetersiz olduğu için yeni bir cihaz alamayacağını ifade ederek "Dün akşam sularında doğuştan işitme engelli olan çocuğumun kapıda oynarken işitme işitme cihazını bir çocuğun alıp kaçmasıyla oldu. Devletimiz sağ olsun bir defaya mahsus işitme engelli çocuğumun cihazını karşıladı. Fakat dünkü olaydan sonra çocuğum cihazsız kaldı. Çocuğumu geleceği söz konusu. O cihaz olmazsa çocuğum ne işitebilecek ne de konuşabilecek. Aynı zamanda 9 yaşındaki çocuğumun da bir gözü tamamen görmüyor. İki çocuğumun bu sıkıntıları ve cihazın çok pahalı olması nedeniyle alabilecek durumda değilim. Asgari ücretle çalışıyorum ve evim de kira. O cihazı maddi açıdan çok sıkıntıda olduğumuz için alamayacak durumdayım. Bu konu için devletimizden ve hayırsever insanlardan yardım istiyorum. Cihazı bulanların bize getirmesini istiyoruz." dedi.

Küçük Büşra'nın anne ve babasından işitme cihazını kulağına takmalarını istemesi ise evde duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.


Hırsızlar Sokakta Oynayan Çocuğun İşitme Cihazını Çaldılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hırsızlar Sokakta Oynayan Çocuğun İşitme Cihazını Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hakan: bu aileye nasıl ulaşabilirim arkadaşlar? 12 0 Yanıtla
  • RAMİZ: Allah o hırsızları daha beter etsin, işitme cihazı bir işitme engellinin herşeyi yaşamayan bilemez 4 0 Yanıtla
  • CEVHER: ALLAHTAN KORKMAZLAR, KULDAN UTANMAZLAR. . SİZİN HİÇ Mİ EVLADINIZ KARDEŞİNİZ AKRABANIZ YOK. SİZ NASIL CAN VERECEKSİZNİZ?? EN BÜYÜK BEDDUA SENİ ALLAH A HAVALE ETTİMDİR. SİZİN TEZ ZAMANDA CEZANIZI ALLAH VERSİN İNŞALLAH 3 0 Yanıtla
  • sivridil: hırsızlık haberi yapmayın yayın yasağı var 2 1 Yanıtla
  • cerennn: yazık çok yazık bu kadar mı düştü insanlar bi işitme çihazını çalacak kadar çok yazık işsizlik işte o ailenn durumu zaten iyiyiye bnzemiyor kim bilir ne zorlukla elde etti o parayı harcarken nasıl haryacak acaba çok merak ediyorm by hırsız :( 2 0 Yanıtla
  • Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı
    22:39 Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerinde çıkan tartışma sonucu, iş yeri sahibinin oğlu olan şüpheli, minibüsle yol kenarında bekleyen 2 kişinin üzerine sürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, diğer kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri
    22:39 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Gökhan Tepe, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konseri çok sayıda kişi izledi ve Tepe'nin en sevilen parçalarına müzikseverler eşlik etti. Tepe'nin performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık
    22:38 Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık

    Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Muğla'nın geçen yıl yaklaşık 6,5 milyon yerli ve yabancı turisti misafir ettiğini belirtti. Sarı, klasik turizmin yanı sıra kültürel, gastro turizm, spor turizmi ve sağlık turizmi gibi konularda da çalışmalar yaptıklarını ve hedeflerinin daha sürdürülebilir ve gelir getiren bir turizm anlayışını benimsemek olduğunu söyledi. Muğla ve çevresinin antik çağlardan günümüze inanç ve sağlık turizmi açısından önemli bir coğrafya olduğunu vurgulayan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ise üniversitenin sürdürülebilir turizmi teşvik etmek için çeşitli projeler yürüttüğünü belirtti.

  • Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada
    22:35 Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 13 Nisan'da Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Modabağ Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, otomobille sokağa gelen maskeli 2 kişi, Emre Ceylan'a ait olan 34 HTH 390 plakalı motosikleti iterek götürdü. Sabah uyandığında motorunun yerinde olmadığını gören Ceylan, güvenlik kamerasından çalındığını anlayınca polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı
    22:33 Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisleri Türk Kızılayı'na Kan Bağışında Bulundu
    22:27 Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisleri Türk Kızılayı'na Kan Bağışında Bulundu

    Mardin Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memurları, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda bulunan Artuklu Kan Alma Birimine giderek kan bağışında bulundu. Polisler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kan bağışında bulunarak, vatandaşları da duyarlı olmaya davet etti.

  • Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak
    22:25 Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak

    Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, önceki dönemdeki makam araçlarının satılacağını açıkladı. Belediye personelinin araçları özel işlerde kullanıldığı için satışa çıkarılacak olan araçlar yerine yeni makam araçları alınmayacak.


Advertisement