Bingöl'deki Askeri Araca Bombalı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Bingöl'deki Askeri Araca Bombalı Saldırı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yol keserek kimlik kontrolü yapan terör örgütü PKK mensuplarına müdahalede bulunan güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerlerden Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek'in Osmaniye'deki baba evinde yas var. Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ile Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, şehidin Kadirli ilçesi Kösepınar köyündeki evine giderek, acı haberi baba Hacı ile anne Mahmude Gürlek'e iletti.

15.08.2015 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yol keserek kimlik kontrolü yapan terör örgütü PKK mensuplarına müdahalede bulunan güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerlerden Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek'in Osmaniye'deki baba evinde yas var.

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ile Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, şehidin Kadirli ilçesi Kösepınar köyündeki evine giderek, acı haberi baba Hacı ile anne Mahmude Gürlek'e iletti.

Haberi alan aile, gözyaşı dökerek üzüntü yaşadı. Şehit haberinin ardından eve Türk bayrağı asıldı.

Baba Gürlek, oğluyla bu sabah telefonda görüştüğünü belirterek, "Baba ben iyiyim, yakında geleceğim inşallah' dedi. Vatan sağolsun" diyerek gözyaşı döktü.

Şehit Gürlek'in 21 yaşında ve bekar olduğu, ilk görev yerinde şehit düştüğü öğrenildi. Gürlek'in Mehmet ve Yunus Emre isminde 2 erkek kardeşinin bulunduğu bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bingöl'deki Askeri Araca Bombalı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement