Bingöl DBP İl Eşbaşkanı ve 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bingöl DBP İl Eşbaşkanı ve 5 Kişi Tutuklandı

Bingöl DBP İl Eşbaşkanı ve 5 Kişi Tutuklandı

Bingöl'de yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan DBP İl Eşbaşkanı Mervan Temiz'in de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

02.08.2015 02:24  Güncelleme: 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan DBP İl Eşbaşkanı Mervan Temiz'in de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Bingöl'de geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Demokratik Bölgeler Partisi İl Eşbaşkanı Mervan Temiz'in de aralarında bulunduğu 6 kişi Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Bugün sabah saatlerinden Bingöl Cumhuriyet Savcısılığı'na çıkarılan 6 şüpheli ifadelerinin alınmasının ardından tutuklanma talebi ile Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderildi. Sulh Ceza Hakimliği'nde yeniden ifadeleri alınan Mervan Temiz'in de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl DBP İl Eşbaşkanı ve 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ADALI: Ne tutuklamasi yaaa. Yaptıkları bomba tupleri baglayin bunlara. Imhaaa. Kökten çözüm. 40 5 Yanıtla
  • Vatandaş: İdamm gelsin 21 2 Yanıtla
  • Dilan: Asın içeride yok edin 20 3 Yanıtla
  • Vatandaş: İdamm gelsin 21 1 Yanıtla
  • Adil: Boşuna yemek yedirmeyin zıkkımın kökünü yesinler ASIN 78 milyon bayram etsin bizim Sevinmeye hakkımız Yakma 13 6 Yanıtla
  • BORDO BERE: Kara harekatı ve idam istiyoruz bu ülkeyi bunlar kurtarır 17 2 Yanıtla
  • cool: ölükücüler nedenb bu kadar aptal? 4 15 Yanıtla
  • cnn: Biliyodunuz niye tutuklamadiniz cozum dediler guc verdiler ezin artik askere destek verin pusuda atsin operesyonda. 10 2 Yanıtla
  • .....: İdam 10 2 Yanıtla
  • Dadaşım: polise ve askere vur emri vereceksin vatanını seven kurucularımıza her pkk LI için yüksek para vaadedeceksin ve her pkk itine dağda kaldığı süreye bakarak meblağ artıracaksın. pkk domuzlarını vuran güvenlik görevlisine ödül vereceksin. Yerini bildiren ihbarcıya yüksek para ver bakalım. Bu terör bak o zaman nasıl biter 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Amasya'da evin bahçesinde çıkan yangın söndürüldü
    22:03 Amasya'da evin bahçesinde çıkan yangın söndürüldü

    Amasya'nın Taşova ilçesinde bulunan bir evin bahçesindeki depoda çıkan yangın, ahır ve samanlığa da sıçradı. İtfaiye ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, depo, ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi. Yangında 500 saman balyası ve 1 ton yem yandı.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.


Advertisement