Bin 200 Çocuğa Sertifika ve Madalya - Son Dakika
Yerel

Bin 200 Çocuğa Sertifika ve Madalya

Bin 200 Çocuğa Sertifika ve Madalya

Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları yaz sezonu çalışmalarına katılan çocuklara sertifikaları ve madalyaları verildi.

28.08.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları yaz sezonu çalışmalarına katılan çocuklara sertifikaları ve madalyaları verildi.

Gündüz Tekin Onay Tesisleri'nde düzenlenen törene Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Şimşek, Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları Koordinatörü Tekin İncebaldır, Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan, ASKİ Spor Asbaşkanı Sedat Sözlü, antrenörler, sporcular, konuklar ve veliler katıldı.

Gençlerin ve çocukların, tecrübeli antrenörler nezaretinde spor yapmasının sayısız yararı bulunduğunu anlatan Başkan Vekili Ali Şimşek, "Yaklaşık bin 200 çocuğumuz burada, Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları çatısı altında, yaz boyunca spor yaptı. Eminim, aralarında yetenekli ve milli takımlar seviyesine ulaşacak çocuklarımız da vardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması önemli. Bedensel, psikolojik gelişimleri açısından spor yapmaları ve bir ekibin parçası olma duygusunu yaşamaları gerek. Bu faaliyette emeği geçenlere, çocuklarımıza bu fırsatı sunanlara, başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü olmak üzere çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde daha fazla çocuk ve gencimize, futbolun dışındaki branşlarda da spor olanağı tanınacak. Velilerimizin bize olan güveni ve verdiği destekten dolayı da çok mutluyuz" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları Koordinatörü Tekin İncebaldır da, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye, Adanalı gençlere ve çocuklara böyle bir olanak tanıdığı için minnettar olduklarını ifade etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bin 200 Çocuğa Sertifika ve Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement