Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 75-62 Yendi - Son Dakika
Spor

Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 75-62 Yendi

Kadınlar Basketbol Ligi\'nde Fenerbahçe, Galatasaray\'ı 75-62 Yendi

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 75-62 mağlup etti.

14.02.2016 17:40  Güncelleme: 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 19. haftasında Metro Enerji Salonu'nda oynanan derbide Fenerbahçe, Galatasaray'ı 75-62'lik skorla mağlup etti.

Karşılaşmaya Fenerbahçe hücumda hızlı başladı ve skoru 10-2 yaptı. Sarı-lacivertlilerin serisini Galatasaray'da Işıl Alben sonlandırdı. Savunmada Fenerbahçe'yi durduramayan sarı-kırmızılılar, periyodun bitimine 4 dakika 55 saniye kala 14-6 geriye düştü. Son bölümlerde aradaki farkı koruyan sarı-lacivertliler, ilk periyodu 23-14'lük skorla önde tamamladı.

FENERBAHÇE DEVREYE ÖNDE GİRDİ

İkinci periyota Fenerbahçe Coleman'ın iç saha isabetiyle başladı. Alan savunmasıyla rakibini durduran Galatasaray, hücumda Loyd ve Wauters'ın bulduğu sayılarla farkı azalttı ve periyodun bitimine 7 dakika 57 saniye kala skoru 26-20'ye getirdi. Savunmaların ön plana çıktığı dönemde hücumda daha etkili olan Fenerbahçe devreye 43-34 önde girdi.

GALATASARAY FARKI AZALTTI

Üçüncü periyota Lavender ve Birsel'in sayılarıyla 5-0'lık seri yakalayarak başlayan sarı-lacivertliler, skoru 48-34'e getirdi. Bahar'ın sayıları farkı azaltmaya çalışan Galatasaray, periyodun bitimine 4 dakika 21 saniye kala skoru 50-41'e getirdi. Daha sonra hücumda etkinliğini arttıran sarı-kırmızılılar, Dubljevic ve Loyd'un sayılarıyla farkı 1'e indirdi skoru 52-51 yaptı. Holingsvorth'un son saniyedeki sayısı ile Fenerbahçe periyodu 55-51 önde tamamladı.

SON SÖZÜ FENER SÖYLEDİ

Son periyoda Galatasaray, Loyd'un basket faulden bulduğu sayılarla ile başladı ve skoru 55-54 yaptı. Birsel'in üst üste bulduğu sayılar ile Fenerbahçe farkı 8'e çıkararak periyodun bitimine 6 dakika 25 saniye kala durumu 62-54'e getirdi. Karşılaşmanın son bölümünü daha iyi oynayan Fenerbahçe, derbiden 75-62'lik skorla galip ayrıldı.

Öte yandan karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu da takip etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 75-62 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Van ın yerlisi: Bu sezon kadınlar basketbolda fener gs 5 te 5 galibiyet oldu 8 0 Yanıtla
  • LODOS: bunlarda gs yi şamarkadını ettiler artık. 5 1 Yanıtla
  • Hasanbi: Abi yeter artık yenmeyin acıyı. Bize ya nedir bu fenevden cektiğimiz off ya 1 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN SAHTE MEHDİ VE SAHTE HİLAFET DÜZENİ İLE HÜKMEDEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEMEK SURETİYLE BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLA DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞMAKTADIR SİYONİSTLER... 0 0 Yanıtla

Advertisement