Bilic: Kulübü UEFA'ya Şikayet Etmem, Sözleşmeyi Yırtar Giderim - Son Dakika
Spor

Bilic: Kulübü UEFA'ya Şikayet Etmem, Sözleşmeyi Yırtar Giderim

Bilic: Kulübü UEFA\'ya Şikayet Etmem, Sözleşmeyi Yırtar Giderim

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Hiçbir şekilde kulübü UEFA'ya şikayet etmem. O sözleşmeyi herkesin önünde yırtıp giderim. Hiçbir takımla görüşmedim." dedi.

22.05.2015 18:57  Güncelleme: 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de Torku Konyspor yenilgisi sonrasında yolların ayrılmasının beklendiği teknik direktör Slaven Bilic'le ilgili olarak Beşiktaş yönetimi, 'Sezon sonuna kadar yola devam' kararı almıştı. Siyah-Beyazlılar'ın, 1.5 milyon Euro tazminat ödememek için 31 Mayıs'a kadar tecrübeli çalıştırıcıyı görevde tuttuğu iddia edilmişti.

"O SÖZLEŞMEYİ YIRTAR GİDERİM"

Tazminatla ilgili haberlere sert tepki gösteren Bilic'in bu konuyla alakalı olarak Başkan Fikret Orman'la konuştuğu ve "Her türlü kararınıza saygılıyım. Elbette burada devam etmek isterim. Ancak iki yılda Beşiktaş gibi bir takımda şampiyonluğu kazanamazsanız, buradaki sorumluluk bana aittir. Beşiktaş'ı kalpten seviyorum. Hiçbir şekilde bu külübü UEFA'ya, hele ki alacaklardan ötürü asla şikayet etmem. O sözleşmeyi de herkesin önünde yırtıp giderim. Ne İngiltere'den, ne de başka bir ülkeden bir takımla görüştüm. Buradaki durumum belli olur, ondan sonra yol haritamı çizerim" dediği öğrenildi.

"BEŞİKTAŞLI DURUŞUMUZ VAR"

Bu durumu yöneticilerle paylaşan Orman'ın da, "Bizim Beşiktaşlı duruşumuz var. Alanda omuzlarda karşılayıp, arkasından teneke çalarak hiç kimseyi göndermem. Ayrılık da, en iyi şekilde olur. O eski günler çok geride kaldı" diyerek, Bilic'in sözlerine benzer bir karşılık verdiği bildirildi. Bu arada Hırvat hocanın, sadece Türkiye içinden değil, İngiltere ve ülkesi Hırvatistan'dan gelen telefonları bile açmadığı belirtildi. Deneyimli çalıştırıcının, şu an sadece Galatasaray derbisine konsantre olduğu ve bu mücadeleden başka bir şey düşünmediği ifade edildi.

TARAFTAR DA YANINDA

Slaven Bilic'in gönderileceği iddiaları sonrası Beşiktaş taraftarı ayağa kalktı. Yönetimin, kupasız kapatılan 2 sezondaki başarısızlığın asıl sorumlusu olarak Hırvat hocayı göstermesi Siyah-Beyazlılar'ı büyük bir protesto hazırlığına itti. Pazar günü yapılacak mali genel kurulda Başkan Fikret Orman'ı ıslıklayacak olan taraftarlar, dün gece de kulübün Akaretler'deki binasına giderek Mircea Lucescu'nun, "Köpekler istedi diye atlar ölmez" sözünü pankart olarak açtı. Ayrıca Beşiktaş semtinde yer alan pankartlarda da hedefte yönetim vardı.

BILIC TARİHE GEÇEBİLİR

Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmayı kaybetmesi halinde tarihinde ilk kez bir sezonu derbilerden puan alamayarak kapatacak. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde bu sezon derbi galibiyeti alamayan Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacağı maçta alınacak olası yenilgide, tarihinde bir ilki yaşayacak. 1959'dan bu yana oynanan ligde geride kalan sezonlarda derbilerden puan almayı başaran Siyah-Beyazlı takım, ilk yarıdaki derbileri 2-0'lık skorlarla kaybetmiş, ikinci devredeki Fenerbahçe maçından da tek golle mağlup ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bilic: Kulübü UEFA'ya Şikayet Etmem, Sözleşmeyi Yırtar Giderim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Metin: Sanki gelen bundan dahamı iyi , hiç olmasa takımı tanıyor kalması bjk faydası olur yönetim iyi düşünmeli .... 27 0 Yanıtla
  • Erhan, : Ben fenerbahçeliyim ama Biliç adam gibi adam ve eger gönderilirse kaybeden beşiktaş olur..Keşke baştan fb yi çalıştırsaydı.. 16 0 Yanıtla
  • mhplık: böyle adam yollanır mı be 15 0 Yanıtla
  • ASLAN MARKA: Gerçekten iyi bir insan ve antrenör, Beşiktaşın Liverpool ve diğer maçlarını keyifle izlemiştim, Beşiktaşta bir sıkıntı oldu anlamsızca, Beşiktaşı gerçekten yenmek istemezdim şu durumda, ama Fenere şampiyonluğu kaptıracağıma Beşiktaşı 1 - 0 yenmeyi yeğlerim , eminim Beşiktaşlılarda bunu isterler, Fener olmasın şampiyon Yılmaz Vuralın takımı olsun daha iyi, Şu olsa keşke Beşiktaşa yenilsek, Fenerde yenilse bu hafta, son hafta Galatasarayda , Beşiktaşta yense, Fener gene yenilse, işte bu mucize alkışlanır, Olsa ne iyi olur, bu tokat Fenere hayatı boyunca yeter 10 3 Yanıtla
  • rubirubi: Bide gitseydin yüzsüz.... 0 13 Yanıtla
  • !: Ahmet kaya ruhu var bunda :) başlık iyi olmuş 4 8 Yanıtla
  • Xerinas: Adamın hası 11 0 Yanıtla
  • yavuz: Müslüman olsa bide keşke... 10 1 Yanıtla
  • Galatasarayli: Galatasarayliyim , eger Besiktas bu adamdan vazgecerse ilerisi icin cok sey kaybeder. Ya bu adam kendi stadi bile olmadan neler yapmaya calisti. Besiktaslilar bu adamin arkasinda durun. Türk futbolunda bu teknil direktör yollama aliskanligi ne zaman bitecek. Bu adam Besiktasla cok büyük basarilara imza atacaktir. 11 0 Yanıtla
  • Barbar: Ahh be Bilic bizi Derbiler yakti sana kapimiz herzaman hemmde sonuna kadar acik 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Karpaz-Trabzon Gönül Köprüsü Veteranlar Futbol Maçı düzenlendi
    15:23 Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Karpaz-Trabzon Gönül Köprüsü Veteranlar Futbol Maçı düzenlendi

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile olan bağlarını güçlendirmek amacıyla 'Karpaz-Trabzon Gönül Köprüsü Veteranlar Futbol Maçı' düzenledi. İlk maçta Akçaabat Sebat Veteranlar Futbol Takımı ile Kıbrıs Karpaz Masterleri Derneği 3-3 berabere kaldı. Organizasyon kapsamında yarın Trabzon Veteranlar Futbol Takımı ile Karpaz Masterleri Derneği arasında bir maç daha oynanacak.

  • Türkiye Masa Tenisi Süper Lig 6. Etap Müsabakaları Van'da Başladı
    15:08 Türkiye Masa Tenisi Süper Lig 6. Etap Müsabakaları Van'da Başladı

    Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Lig 6. etap müsabakaları Van'da başladı. Edremit ilçesindeki Nur Tatar Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalara 18 ilden 60 sporcu katılıyor. Van'ın masa tenisi sporunda önemli bir yere sahip olduğunu belirten federasyon başkanı, Van'ın hem şehir hem de tesis açısından önemli bir konumda olduğunu vurguladı. Van Gençlik ve Spor İl Müdürü ise masa tenisi sporunu önemsediklerini ve üst düzey müsabakalara ev sahipliği yapmak istediklerini ifade etti.

  • Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Hedefimiz Avrupa Kupası'na katılmak
    14:47 Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Hedefimiz Avrupa Kupası'na katılmak

    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın hedefinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirtti. Uygun, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şanslarını yakaladıklarını ve kalan maçlarda alacakları puanlarla Avrupa yolunda ilerlemek istediklerini söyledi. Ayrıca, hakemlerin hakkaniyetli olmasını ve Türk futbolunda hakemlik sisteminin geliştirilmesini istediğini dile getirdi. Sivasspor taraftarları da antrenman öncesi takıma moral ziyareti yaparak desteklerini gösterdi.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları yarın yapılacak
    14:24 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları yarın yapılacak

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları Bilecik'te yapılacak. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi ve katılımcılar organizasyon hakkında bilgilendirildi. Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yarışların gerçekleştirileceği parkurun 25 günde oluşturulduğunu belirtti. Türkiye'deki 12. enduro alanı olan parkurun kalıcı bir etkinlik alanı olarak kullanılması hedefleniyor. Yarışlara 195 kayıt yapıldı ve bu, son yılların rekor sayısı olarak kaydedildi.

  • Siirt'te Turizm Haftası'nda yamaç paraşütü heyecanı yaşandı
    14:18 Siirt'te Turizm Haftası'nda yamaç paraşütü heyecanı yaşandı

    Siirt'te Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Botan Vadisi Milli Parkı'nda yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi. Siirt Gençlik ve Spor Kulübü pilotları ve Erasmus Değişim Programı kapsamında gelen gençlerin katıldığı etkinlikte, pilotlar yamaçtan havalanarak hedefe inmeye çalıştı. Siirt'in doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, pilotlar ve doğaseverler bir araya geldi.


Advertisement