Bilic Düştü, Çamura Bulandı Ama Maçı Bırakmadı - Son Dakika
Spor

Bilic Düştü, Çamura Bulandı Ama Maçı Bırakmadı

Beşiktaş'ın deplasmanda Asteras Tripolis ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada dengesini kaybedip yere düşen Bilic, maçı çamura bulanan elbiseleriyle takip etti.

28.11.2014 07:29  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Asteras Tripolis maçında talihsiz bir an yaşadı. Maç sırasında bir pozisyonda kulübeden çıkan Bilic'in ayağı kayınca yere düştü.

GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Takımı önde olmasına rağmen Hırvat hoca, çamura bulanan elbiseleri ile maçı takip etti.

"ÖNEMLİ OLAN TURU GEÇMEKTİ"

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bilic, 2-0 öne geçmelerine rağmen 2-2 biten maçla ilgili olarak şöyle konuştu: "Önemli olan turu geçmekti. Son maça kalması tehlikeli olurdu. Zor bir zeminde oynadık. Yeteri kadar kaliteli olan ve bize zarar verebilecek bir takıma karşı oynadık. Daha fazlasını hak ettik. Skor 2-0 iken 3. golü bulabilirdik. Önemli fırsatlar kaçırdık. Frikik sonucu bir gol yedik ve şansız bir golle de maç beraberliğe geldi. Turu burada garantiledik."

"ÖNCELİĞİMİZ TÜRKİYE LİGİ"

Hırvat teknik adam, Avrupa Ligi'nde ellerinden geleni yapacaklarını ancak öncelikli hedeflerinin Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak olduğunu dile getirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Bilic, şunları kaydetti: "Avrupa'da elimizden geleni yapıyoruz ama önceliğimiz Türkiye liginde şampiyon olmak. Chelsea İngiltere'de PAOK, Olympiakos Yunanistan'da şampiyon olmak ister. Avrupa bizim için çok önemli. Çünkü uzun bir süredir cezadan dolayı Avrupa'dan uzak kaldık. Zor bir maç takviminden geçiyoruz. Buradan turu almak psikolojik olarak çok önemliydi. Tottenham maçı artık ölüm kalım karşılaşması olmayacak. Ama tabii ki önemli ve hedef bir maç. Bazı işleri iyi yapmalıyız. Oyunun fişini çekmeyi daha iyi yapmalıyız. Duran toplarda fiziksel olarak yetersisiz. Burada da gereksiz fauller ve top kayıpları yapmayarak önlem alabiliriz."

Bilic Düştü, Çamura Bulandı Ama Maçı Bırakmadı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bilic Düştü, Çamura Bulandı Ama Maçı Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Murat vurak: Sıkı bir Fenerbahçe taraftarıyım,yıllardan sonra Türkiye sadece para için gelmediğini gösteren mücadele esen savaşcı bir adam Helal olsun aldığın kaZandığın paralar sana 66 3 Yanıtla
  • galatasaray: adammış. . 52 1 Yanıtla
  • 3838: Fenerliyim ama cok karakterli bir hoca tebrik ederim 46 0 Yanıtla
  • memo: Bir Cimbomlu olarak..helal olsun...bizim lige böyle hocalar lazım... 33 0 Yanıtla
  • YAKIŞIR: Milli takımın başına yakışır 26 2 Yanıtla
  • fenerbahçeli: Adam gibi adam 18 2 Yanıtla

Advertisement