Bilic: 3 İngiliz Takımıyla Oynadık, Everton'u İstemiyorum - Son Dakika
Spor

Bilic: 3 İngiliz Takımıyla Oynadık, Everton'u İstemiyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool'u eledikleri maçtan sonra "Everton çıkarsa şaşırmam ama 3 İngiliz ekibi ile oynadık. Yeter artık." dedi.

26.02.2015 23:55  Güncelleme: 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool'u eledikleri maçın ardından konuştu. Bilic, Avrupa Ligi'nde Everton'u istemediklerini belirtirken "Everton çıkarsa şaşırmam ama 3 İngiliz ekibi ile oynadık. Yeter artık." dedi.

Tecrübeli teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"BU İŞİ PENALTILARA GİTMEDEN BİTİREBİLİRDİK, HAK ETMİŞTİK"

"Liverpool gibi bir takıma karşı oynadığınızda, onları alt edebilmek için oyun planına tamamiyle sadık kalmak gerekiyor, biz de bunu yaptık. Sezon başından bu tararfa oturttuğumuz bazı kalıplar var. Arsenal ve Tottenham'a karşı bunu yaptık. Anfield'da eksik olan şey, top bizde iken yeteri kadar cesur davranamadık. Liverpool özellikle kontra ataklarda tehlikeli pozisyonları buldu. İkinci yarıda baskıyı arttırdık. Golden sonra kontrolü ele aldık. Uzatmalara kalmadan işi bitirebilirdik ve hak etmiştik. Penaltıdan önce oyuncularıma sonuç ne olursa olsun omuzlarınızda baskı hissetmeyin dedim. Siz harika bir iş başardınız dedim. Ve şu önemli, 7 oyuncu penaltı noktasına gitmek istedi. Ben kimseyi penaltı için zorlamak zorunda kalmadım. Harika bir gece oldu"

"ÖNCELİĞİMİZ TÜRKİYE LİGİ"

"Kişisel başarı ve kulüp başarısı diye ayrım yapmamak gerekiyor. Hepimiz bu kulübün parçasıyız. Tottenham'ın olduğu bir grubu lider bitirerek buraya geldik. Belki de Avrupa Ligi'nin favorisi olan Liverpool'u eledik. Türk futbolu için gurur duyulacak bir adım bu. Ana işimize, Balıkesirspor maçına hazırlanmaya geri döneceğiz. Cenk ve Mustafa'nın iyi durumda olmasına ihtiyacımız var. Bazıları ne söylerse söylesin, önceliğimiz Türkiye Ligi. Çok yoğun bir takvim içinde Avrupa Ligi'nde 2 maç daha oynayacağız"

"3 İNGİLİZ İLE OYNADIK, YETER ARTIK"

"Taraftar inanılmazdı. İç sahada oynadığımız, ligdeki maçlarda neden böyle bir taraftar gelmiyor, anlamıyorum. Bu galibiyette taraftarın büyük etkisi var. Everton çıkarsa şaşırmam, ama 3 İngiliz ekibi ile oynadık, yeter artık"

Bilic: 3 İngiliz Takımıyla Oynadık, Everton\'u İstemiyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bilic: 3 İngiliz Takımıyla Oynadık, Everton'u İstemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Murat POLAT: Bir Galatasaray taraftarı olarak Beşiktaşımızı tebrik ediyorum , Demekki neymiş başarı kaliteli oyun ve inanç olduğuna deliyor helal olsun Beşiktaş, umarım finale kadar uzanır kupayıda alırsınız ve o zaman dilerimki sizin başarınızıda bir takım insanlar Tesadüf diye gölgelemeye çalışmazlar, bizde çıtayı yükselteni yakalama hırsının yerini paçasından tutup düşürme sevdalıları çok çünki, Son sözüm tebrikler Beşiktaş. 35 0 Yanıtla
  • SERTİP AKYOL: BIR FENERBAHÇELI OLARAK TEBRIK EDERŞM BEŞİKTAŞI YOLUN AÇIK OLSUN KALBIM SIZINLE 24 1 Yanıtla
  • sssss: everton gelsin. bi de onlar alsın boyunun ölçüsünü. . . 17 3 Yanıtla
  • Salih hassu: Herkez sussun! Suuuusss! 1..2..3. En büyük beşiktaş 14 2 Yanıtla
  • sivasli: helal be besiktas bir FENERLI olarak tebrik esiyorum 7 1 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Iyi demis 4 0 Yanıtla
  • Nesnelızm: Bır galatasaraylı olarak tebrık edıyorum besıktasımızı. Takım oyunu ve muthıs taraftar destegıyle buralara kadar geldı. Everton Insallah cıkmaz karsılarına. O takımın bıreysel oyuncuları takımın onune fazlasıyla gecer. 3 0 Yanıtla
  • ali yüksel: bende bir fenerbahçe sevdalısıyım ama beşiktaşı ve muhteşem taraftarını kutluyorum, yolun açık olsun karakartal , avrupa yolunda yanınızdayız. 1 0 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Dünya nin En romantik takimi. Hülya bile bizde 1 0 Yanıtla
  • Caner: Passolig yüzünden gelmiyorlar 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement