Bilgisayar Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bilgisayar Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Zeytinburnu’nda bilgisayar mağazasından hırsızlık yapan 2 kişi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

13.04.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, Telsizler Mahallesi 85. Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir bilgisayar mağazasına dün gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, şüpheli iki şahıs geldikleri mağazanın kepenklerini kırarak içeri girdiler. Mağaza içerisinde bulunan bilgisayarları beraberinde getirdikleri poşetlere koyan hırsızlar, daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştılar. Hırsızların mağaza içerisinde olduğu esnada cadde üzerinden polis ekiplerinin geçtiği ancak hırsızları fark etmeden yola devam ettikleri görüldü. Ekip otomobilinin cadde üzerinden geçmesinin ardından hırsızlar büyük bir soğukkanlılıkla mağazadan çıkarak kayıplara karıştı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINDCA GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan, yaşanan hırsızlık anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde; hırsızların mağazanın kepenklerini kırmadan önce etrafı kolaçan ettiği ve cadde üzerinde kimsenin olmadığı esnada işyerinin kapısını levyeyle açtıkları gözlendi. Görüntüler şüphelilerin işyerindeki bilgisayarları poşetlere koyup mağazayı terk etmeleri ile son buldu.

Mağazadan 20 bin lira değerinde bilgisayar ve bilgisayar malzemesi çalındığını ifade eden işletmeci Mine İstemi, “Hırsızlar büyük bir soğukkanlılıkla kapıyı kırarak içeri giriyorlar. İçeride kendi bilgisayarlarımızın dışında müşterilerimize de ait olan bilgisayarlarda vardı. Hepsini alarak kayıplara karışıyorlar. 20 bin lira civarında bir kaybımız var. Emniyete müracaat ettik. Gelip incelemelerde bulundular. Ellerinden geleni yapacaklar’’ ifadelerini kullandı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken çevredeki güvenlik kameraları incelenmek üzere emniyete götürüldü.

OĞUZCAN YAZAR

Bilgisayar Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilgisayar Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement