Bilecik'te Trafik Kazası: 2'si Çocuk 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Trafik Kazası: 2'si Çocuk 5 Yaralı

Bilecik\'te Trafik Kazası: 2\'si Çocuk 5 Yaralı

Bilecik’in Vezirhan ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

18.08.2014 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Vezirhan ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Bilecik- İstanbul karayolunda meydana gelen trafik kazasında, Hüseyin Kaplan yönetimindeki 34 VT 6829 plakalı otomobil, sol şeritte seyir halinde iken, yan yoldan ana yola çıkan Serkan Özdemir'in kullandığı 11 AH 417 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile takla atan otomobilde bulunan İ.K. (6) ile A.E. K. (4) ağır, sürücü Hüseyin Kaplan, Asiye Kaplan (44) ve Nahsun Akpınar (71) hafif yaralandı. Yaralılardan 4 yaşındaki A. E. K.'nin kopan koluna olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından ilk müdahale yapıldı. Olay yerine gelen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ise yaşanan trafik kazası hakkında jandarmadan bilgi aldı.

Kazayı gören bir vatandaşa göre, olay yerine yardıma koştuğunda, çocuğun hareketsiz yattığını öldüğünü düşündüğünü ardından ses çıkarması üzerine yardım etmeye çalıştığını belirtti. Yardım etmek için çocuğu kendine doğru çektiğinde kolunun olmadığını gören vatandaş, çocuğa ilk olarak tampon uyguladığını daha sonra ise kopan kolu alıp buzun içine koyup Devlet Hastanesine gönderdiğini belirtti. Olay yerine yakın bir fabrikanın aracı ve içinde bulunan sedyesi ile ilk olarak çocuklar Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Daha sonra ise otomobilde bulunan Hüseyin Kaplan ve Asiye Kaplan, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Otomobilde bulunan 5 kişi yaralanırken, kolu kopan 4 yaşındaki A.E.K. hava ambulansı ile Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanelerine Çocuk Acil Servisine sevk edilirken, kamyon sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Trafik Kazası: 2'si Çocuk 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.


Advertisement