Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Kendi Saha ve Seyircisi Önünde İlk Maçına Çıkacak - Son Dakika
Spor

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Kendi Saha ve Seyircisi Önünde İlk Maçına Çıkacak

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Kendi Saha ve Seyircisi Önünde İlk Maçına Çıkacak

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, yeni sezon çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmede, ’’Bizler bu sezon da taraftarımızın desteğiyle daha iyi sonuçlar elde etmeye çalışacağız’’ dedi.

13.11.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, yeni sezon çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmede, "Bizler bu sezon da taraftarımızın desteğiyle daha iyi sonuçlar elde etmeye çalışacağız" dedi.

Antrenör Yeşer Karabulut, Bilecik Belediyesi Basketbol Takımı'nın önümüzdeki müsabakaları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamasına; "Geçtiğimiz sezonda aslında kendimiz ve taraftarımız için üzüntü verici bir durum yaşadık" ifadeleriyle başlayan Karabulut, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz dönem bir üst ligde idik. Bir üst ligde olmak kolay değildi ama biz biliyorsunuz ki uzun yıllardır istikrarlı bir çalışma ile o seviyeye gelmiştik. Çok önemli başarılar elde ederek oraya gelmiştik. Geçen seneyi kapattık, artık yeni bir sezondayız ve yeni bir oluşum ve transferlerle başlattık. Takımı büyük oranda revize ettik birkaç değerli ismi ekipte tuttuk. Bunun dışında yeni transferler yaptık. Oyuncuların birbirine alışma dönemi ve hazırlık maçları yaptık. Onlarda galip olduk, mağlup olduk derken, geçen yıl Bursaspor'da oynayan Aykut isminde tecrübeli bir oyuncu ile anlaştık. Kendisi çok faydalı oynadı geçtiğimiz hafta. Sinan isminde bir oyuncu ile anlaştık. Kendisi geçtiğimiz yıl Kastamonu'da oynamış bir arkadaş. Ekibimizde Bilecikli gençlerimiz de var. Yani hem tecrübeli hem de Bilecikli gençlerden oluşan çok güzel kadro oluşturduk. Geçtiğimiz hafta Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Gelişim takımı ile oynadık. Onları da güzel bir sonuçla mağlup ettik ve lige iyi bir başlangıç yaptık. Artık bu hafta taraftarımıza kavuşmuş oluyoruz. Bu hafta Pazar günü saat: 15: 00'da, her zaman olduğu gibi Bilecik'te İTO takımı İstanbul'un takımı ile karşı karşıya geleceğiz."

"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

Açıklamasında, taraftarların desteğiyle güzel sonuçlar alabileceklerine inandıklarını kaydeden Karabulut, "Bu hafta ilimizde ağırlayacağımız İTO takımı da iyi bir takım. Biz kendi evimizde uzun yıllardır iyi sonuçlar elde eden bir takımız. Kendi evinde kolay kolay maç kaybetmeyen ve kaybetmeyi sevmeyen bir takımız. Yine taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını umut ediyorum. Çünkü basketbol Bilecik'te artık sevilen bir spor. Sağ olsun Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın yaklaşık 10 yıl önce atmış olduğu temeller, takımı bu noktalalara kadar getirdi. İnsanların artık sevdiği bir takım haline geldi basketbol. Onlar da bizi yalnız bırakmazlarsa bizler önemli işler yapabiliriz, onlara güzel maçlar izlettiririz diye düşünüyorum"dedi.

"OYUNCULARIMIZDAN EN BÜYÜK BEKLENTİMİZ İLİMİZİ İYİ TEMSİL ETMELERİDİR"

Oyunculardan en büyük isteğinin Bilecik'i iyi temsil etmeleri olduğunu sözlerine ekleyen Karabulut, "Bizim oyunculardan en büyük beklentimiz, ilimizi en iyi şekilde temsil etmesi. Tabi ki biz Bilecik'in tanıtımı için önemli bir takımız. Türkiye'nin birçok iline maça gidiyoruz. Şehrimizi, ilimizi tanıtıyoruz. Bilecik ilimizden bahsediyoruz. Hatta bazı gittiğimiz maçlara belediyemizin vermiş olduğu küçük hediyelerden götürüyoruz. Bu bizim için en önemli misyon. Zaten Sayın Belediye Başkanımız da her zaman bizlerin Bilecik'i temsil ettiğimizi hatırlatıyor ve gittiğimiz yerlerde Bilecik'i en iyi şekilde temsil etmemiz gerektiğini vurguluyor. Biz buna çok dikkat ediyoruz, teknik ekip ve oyuncularımızla birlikte." ifadelerini kullandı.

"BİR DİĞER ÖNEMLİ AMACIMIZ GENÇLERİ SALONLARA TAŞIMAKTIR"

Takım olarak bir diğer amaçlarının da Bilecik'teki gençleri salonlara taşımak olduğunu dile getiren Karabulut, şöyle devam etti:

"Onun dışında bizim en büyük amaçlarımızdan birisi de Bilecik'teki gençleri salona taşımak. Yani hafta sonları iyi bir etkinlik olsun ve insanlar salona gelerek onun heyecanını yaşasınlar. Şehrin o tutkusuna ait olsunlar. Bilecikli olduklarını hissetsinler. Oyuncular ve bizler de bireysel anlamda en iyisini yapmak ve kazanmak en önemli nokta. Evet galip gelebiliriz, mağlup olabiliriz. Ama biz şunu iyi biliyoruz ki her zaman en iyisi için mücadele eden ve mücadelenin içinde olan bir takım oluşturmak istiyoruz. Başkanımızın da isteği ve talimatları hep bu yönde."

"BÜTÜN SPORSEVERLERİ BU HAFTAKİ KARŞILAŞMAYA DAVET EDİYORUZ"

Karabulut, bu hafta Pazar günü gerçekleştirecekleri karşılaşma hakkında ise, "Sizin vasıtanızla değerli sporseverlerimizi maçlarımıza davet ediyoruz. Daha önceleri de çok güzel galibiyetler elde eden bir ekibiz. Yenildik, üzüldük; yendik hep birlikte sevindik, beraber oynadık. Maçtan sonra birbirimize sarıldık. Yine öyle güzel bir sezon bekliyor. Sporun içinde hüzün var, sevinç var. Onların varlığıyla bizler daha iyi oynuyoruz. İnşallah bu hafta Pazar günü saat 15: 00'da tribünlerde olsunlar. Biz de onlara güzel bir basketbol maçı izlettirelim" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Kendi Saha ve Seyircisi Önünde İlk Maçına Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement