Bilecik 1. Amatör Lig Kura Çekimi Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Bilecik 1. Amatör Lig Kura Çekimi Gerçekleştirildi

Bilecik 1. Amatör Lig Kura Çekimi Gerçekleştirildi

Bilecik 1. Amatör Lig futbol müsabakalarının 2015-2016 sezonu kura çekimi Bilecik Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) binasında gerçekleştirildi.

22.07.2015 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik 1. Amatör Lig futbol müsabakalarının 2015-2016 sezonu kura çekimi Bilecik Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) binasında gerçekleştirildi.

Bilecik ASKF binasında gerçekleşen kura çekimine, Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Müdürü İsmail Özdil ve kulüp başkanları katıldı. Kura çekimi öncesi konuşma yapan Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, geride bıraktıkları 2014-2015 futbol sezonunda 1. Amatör Lig futbol müsabakalarının çok çekişmeli geçtiğini belirterek, "4 takım arasında kıyasıya bir mücadele oldu. 4 takımın son maçlara kadar aynı hızla, aynı tempoyla, aynı puanla mücadele edip 1.amatörü tamamladık. Yeni bir dönemin 2015-2016 futbol sezonunu 1. amatörün kura çekimleri için toplandık. Maçları Eylül'ün ilk haftasında başlatmayı düşünüyorum" dedi.

"MÜSABAKALARIMIZ EYLÜL AYINDA BAŞLAYIP İLK YARI ARALIK AYININ İLK HAFTALARINDA TAMAMLANACAK"

Engin Toku konuşmasının devamında, kulüp başkanlarının müsabakalar başlamadan önce tüm lisans ve hazırlıklarını yapmalarını ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı:

"Hiçbir kulüp ben lisansımı yetiştiremedim, ben yapamadım diyerek bana gelmesin. Ben tüm hazırlığımı ve programımı yaparım. Kulüp ister gitsin, ister gitmesin. Bir de şunu izah edeyim, kulüp lisanslarına sahip çıkılmalı. Nüfus kağıdıyla müsabakaya çıkılmaz. Geçen sene başımıza geldi bu senede aynı şeylerin olmaması için şimdiden izah ediyorum. Lisansları yaparken, genç takım maçlarının da lisanslarını yapmaya çalışın. Oynanacak olan 1. amatör maçlarımız eylül ayının ilk haftasında başlayıp, aralık ayının 1 veya 2'inci haftasında tamamen bitiyor. 2015-2016 futbol sezonunda oynanacak olan 1. Amatör müsabakalarının şimdiden herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Konuşmanın ardından çekilen kuralar sonucu eylül ayının ilk haftasında oynanacak olan 1. Amatör Lig futbol müsabakaları Pazaryeri Spor- Osmaneli Gençler Birliği Spor, Güneş Spor- Gölpazarı Belediye Spor, Yeşilyurt Spor- Söğüt Spor, Karaköyspor- Bilecik Edebali Spor, Vezirhanspor- Dodurga Spor, Vitra Spor- Bilecikspor, Akpınar Spor- 1308 Osmaneli Spor şeklinde oynanacaktır. İlk hafta oynanacak olan Vitra Spor- Bilecikspor müsabakasının sonucu merakla bekleniyor.

Ayrıca yapılan kura çekilişi sonrası kulüp başkanlarına ayva lokumu ikram edilerek, "Tatlı yiyelim, ağzımızın tadı bozulmasın" şeklinde konuşmalar oldu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik 1. Amatör Lig Kura Çekimi Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement