Bilal Erdoğan, Doktora İçin İtalya'ya Gitti - Son Dakika
Güncel

Bilal Erdoğan, Doktora İçin İtalya'ya Gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın iki yıllığına dondurduğu Johns Hopkins Üniversitesi'ndeki doktora eğitimini tamamlamak için İtalya'ya yerleştiği ortaya çıktı.

07.10.2015 07:55  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük oğlu Bilal Erdoğan'ın, Johns Hopkins Üniversitesi'nin Bolonya'daki (İtalya) biriminde başlayıp dondurduğu doktora eğitimine geçen ay yeniden döndüğü ortaya çıktı.

DOKTORA EĞİTİMİNİ 2 YILLIĞINA DONDURMUŞTU

Resmi ziyaret için Brüksel'de bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Bilal Erdoğan, Bolonya'daki doktora eğitimini iki yıllığına dondurmuştu. Bu öğrenim döneminde doktora eğitimine dönmeye karar veren Bilal Erdoğan, kaydını canlandırarak İtalya'ya yerleşti. Bu arada Cumhuriyet gazetesinin Roma muhabiri Övgü Pınar, Bilal Erdoğan'ın İtalya'ya yerleşmesiyle ilgili bazı ayrıntılara ulaştı.

İKAMETGAH KAYDI BOLOGNA'DA DEĞİL

Cumhuriyet'te dün çıkan habere göre, Bilal Erdoğan'ın İtalya'daki resmi ikametgâh kaydı Johns Hopkins Üniversitesi'nin Avrupa merkezinin yer aldığı İtalya'nın Bologna kentinde değil. Erdoğan'ın bu kentte yaşamış olduğunu gösteren tek veri, belediyeye ödediği vergi kaydı. Ancak ödemenin ne vergisi olduğu ve ne zaman yapıldığı bilinmiyor.

MODENA KENTİNDE YAŞIYOR

Övgü Pınar'ın araştırmalarına göre, Erdoğan, İtalyan makamlarına 23.04.1981 doğumlu "Bilal Necmeddin Erdoğan" ismiyle kayıtlı. İkametgah adresi olarak Bologna'ya trenle yarım saat mesafedeki Modena kenti görülüyor. Bilal Erdoğan'ın doktorasını yaptığı Johns Hopkins Üniversitesi Avrupa ve Avrasya Çalışmaları bölümü direktörü Profesör Erik Jones'un verdiği bilgiye göre Erdoğan, Uluslararası İlişkiler Okulu SAIS'te doktora programına kayıtlı. Kendisinin akademik danışmanlığını da Avrupa ve Avrasya Çalışmaları Bölümü yapıyor. (Kaynak: Hürriyet)

Bilal Erdoğan, Doktora İçin İtalya\'ya Gitti

Son Dakika Güncel Bilal Erdoğan, Doktora İçin İtalya'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • ERBAA: ....OYLAR KESİNLİKLE AKP YE....AKP SAYESİNDE KADINLARIMIZ BAŞLARINI KAPATABİLİYOR,COCUKLARİMİZ DİNİNİ ÖĞRENİYOR... VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN KESİNLİKLE AKP....AKP OLMAZSA VATANİMİZ SURİYE GİBİ OLUR....SOLA OY VERİP GÜNAHA GİRME....CHP ,HDP Yİ DESTEKLİYOR HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR ŞEHİTLER GELİYOR..SOLDAN UZAK DURUN İNANIN PİŞMAN OLMAZSİNİZ... AKP SEKSEN YILDA YAPİLMİYANLARİ ON YILDA YAPTI.. TERÖRÜ KENDİ SİLAHLARİMİZLA VURUYORUZ...TERÖRÜ BİTİRECEK OLAN PARTİ KESİNLİKLE AKP DİR.. 19 129 Yanıtla
  • akp: ONLAR BOL KESEDEN SALLAR CUNKU IKTIDAR OLMAYACAKLARININ FARKINDALAR AMA AK PARTI YAPARRRRRR BU ULKEDE AKP OLMADAN KOALISYON BILE KURAMAZSINIZ AK AK PARTI 16 30 Yanıtla
  • Nihat: seçimden sonra babası da kaçacak ahanda buradan söylüyorum 22 16 Yanıtla
  • kürt: Ben bbp ciyiim ama bu sefer ak partiye verecem sizingibi vatan hainleri teröristler marksiz koministlere inat aydın dogana paralelcilere inat siz azmı çaldınız paraleleciler paralarım heram olsun size adam sanmıştım islam düşmanı çıktınız 12 26 Yanıtla Teo: Senin oyuna gerek yok yobaz 5 7
  • durma: son padişah ve halife vahdettin geldi aklıma 29 5 Yanıtla
  • sio: Tayyip düşmanları sizde kuş kadar beyin yok adam okumaya gitmiş iyi okuyun yazıyı ondan sonra yorum yapın 16 17 Yanıtla sio: Vayy sazan lar düşmüş buraya apirsaniz da kopurseniz de Tayyip bu vatanın öz evladı sizlerin ne olduğu belli onun için kızmayın oturun yerinize 0 0
  • Azadi : Milletin evladını ölüme gönder kendi evladını yurtdışına oh ne güzel bi hayat 28 3 Yanıtla
  • akp: ak parti olmadan hukumetttt kurulamazzzzzzzzzzzzzzz sazanlar kndini yirtsanizda akpsiz turkiye yokkkkk akp istemedikce yine koalisyon yapamazsinizzzzzzz.:-):-) hersey akp ye bagli bunu beyninize sokun 8 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement