Düğünde Çıkan Kürtçe-Arapça Şarkı Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Düğünde Çıkan Kürtçe-Arapça Şarkı Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı

Düğünde Çıkan Kürtçe-Arapça Şarkı Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı

Mardin Kızıltepe'de, Suriyelilerin düğününde bir grubun Kürtçe diğer grubun ise Arapça şarkı istemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışma büyüdü, bıçaklı kavgaya dönüştü.

05.09.2015 00:33  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Suriyelilerin düğününde çıkan Kürtçe-Arapça müzik kavgası kanlı bitti. Kavgada 1 kişi öldü 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

BİRİ KÜRTÇE, DİĞERİ ARAPÇA ŞARKI İSTEDİ KAVGA ÇIKTI

Kızıltepe ilçesi Şenyurt yolu üzerinde bulunan bir düğün salonundaki Suriyelilerin düğününde bir grubun Kürtçe diğer grubun ise Arapça şarkı istemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu dışarıya çıkan gruplar düğün salonunun kapısı önünde bıçaklı kavgaya tutuştu.

3 KİŞİYİ BIÇAKLAYIP 3 MOTOSİKLET YAKTILAR

Görgü tanıklarının iddialarına göre, şüpheliler Ş.A. ve oğulları M.A. ve O.A., yeğenleri olan N.H. (21), İ.H. (21) ile M.H.'yi (21) çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kendilerine ait 3 motosikleti de yakıp olay yerinden kaçtılar.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine çağrılan ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve sağ kaburga altına aldığı darbeyle ağır yaralanan N.H. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan İ.H'nin hayati tehlikesi devam ederken, diğer yaralı M.H.'nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İtfaiye ekipleri yanan motorları söndürürken, olay yerine bir TOMA ile 7 akrep sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından faillerin yakalanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düğünde Çıkan Kürtçe-Arapça Şarkı Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Türk: bunları akp mi yaptı işte klasik yöre halkı bunlar kimseyle geçinemezler utanmasanız ölümü akp getirdi diyeceksiniz dünyaya 38 3 Yanıtla
  • E: Bu araplar adam olmaz 24 16 Yanıtla
  • xwezan: Türkler daha yerleşik hayat nedir bilmezken kürtler mezopotamyada bin yıllardan beri o hayatı yaşıyorlardı nerden geldiğini bilmeyen cahil insan olmaktan başka bir şey değilsiniz kendi tarihini bilmeyen başkasınınkini asla bilemez... bu tür saçmalıkları artık bırakın ben batıyı da gördüm doğuyu da kürdü de çok iyi bilirim türkü de kimin nekadar insanlıktan nasibini aldığını da..... 17 22 Yanıtla
  • arp: Kavgayı kesin Kürtler çıkarmıştır. Suriyeli ARAP düğününde niye Kürtçe şarkı dinlesinler. 11 19 Yanıtla
  • cerkes: yiyin birbirinizi komünist pkk lilar 12 15 Yanıtla
  • yavuz selim: yiyin birbirinizi hainler... hepiniz Türkün gücünü göreceksiniz... 11 16 Yanıtla
  • Bir kürt: alah siz klavye kahramanlarinda razi olmasın sizlerin yazılarını okudukça hdp.ye olan sevgim ve itibarım artıyor.benim itim siz faşist lerin evliyasina bedeldir. 14 11 Yanıtla 44: :)hdpli fasitlerin yazdiklariylada gurur duyuyosundur.mal herif. 1 7
  • emel: Yiyin birbirinizi 6 17 Yanıtla
  • ZEHRA58: .mal toplumlar.d 8 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement