Biber Gazından Etkilenen CHP'li Vekil Levent Gök Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Biber Gazından Etkilenen CHP'li Vekil Levent Gök Hastaneye Kaldırıldı

Biber Gazından Etkilenen CHP\'li Vekil Levent Gök Hastaneye Kaldırıldı

Gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasını protesto eden CHP Milletvekili Levent Gök, polis tarafından atılan biber gazından etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

27.11.2015 17:08  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'MİT TIR'ları' haberi nedeniyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'e destek için Yüksek Caddesi'nde toplanan vatandaşlara polis biber gazı ile müdahale etti. Müdahale sonucu CHP'li vekil Levent Gök fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

CUMHURİYET'İN ANKARA BÜROSUNA GİTTİLER

Çankaya Belediyesi önüne yürüyen vatandaşlar buradan otobüslerle Cumhuriyet Ankara Büro önüne gitme kararı aldı. Grup daha sonra sessizce dağıldı.

Son Dakika Güncel Biber Gazından Etkilenen CHP'li Vekil Levent Gök Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • konyaly: sanki bi bunlar yiyor gaz hemen hastaneye koşuyorlar çok hassaslar! 6 6 Yanıtla
  • mardinli: gosun çıksaydıda bidaha katılamasdın 0 0 Yanıtla
  • misafir : beter olun, nerde eylem yapan var yaşındasınız, bence adınızı değiştirip eylem partisi koyun tam Size göre bir şey, devletin birsürü meselesi varken düşmüşsünüz bir gazeteci müsfettesinin peşine esas koyun sizsiniz :))) 0 0 Yanıtla
  • Mete eröge: Bütün pisliklerin içindesiniz 0 0 Yanıtla
  • mardinli: daha beter olaydın işallah 0 0 Yanıtla
  • Okay: BU CHP NE IS YAPAR YAHU, NERDE BI KANUNSUZLUK VAR HEPSI ORDA IYI OLMUS VEKILE INSALLAH GOZLERI KOR OLUR 0 0 Yanıtla
  • 68 aksaray: tez geberirinsallah 0 0 Yanıtla
  • Merve: memlekette ne kadar çok sadist ruhlu insan varsa buraya toplanmış çok zavallısınız aslında hayatta kendi başına bir halt olamayanlar böyle sadist olmakla rahatlıyor hasta ruhlu insanlar 0 0 Yanıtla
  • Adıyaman'da Jandarma Tarafından Uyuşturucu Operasyonu
    11:48 Adıyaman'da Jandarma Tarafından Uyuşturucu Operasyonu

    Adıyaman'da jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada 213 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Haliliye Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda Miniklere Trafik Eğitimi Veriliyor
    11:47 Haliliye Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda Miniklere Trafik Eğitimi Veriliyor

    Haliliye Belediyesi, minyatür bir şehrin canlandırıldığı çocuk trafik eğitim parkında düzenlenen eğitimler ile miniklere trafik ışıklarını, levhalarını ve kurallarını öğretmeye devam ediyor. Şanlıurfa Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen eğitimlerde çocuklara trafik bilinci aşılanıyor.

  • Kahramanmaraş'taki bu yolda iki günde bir trafik kazası oluyor
    11:46 Kahramanmaraş'taki bu yolda iki günde bir trafik kazası oluyor

    Kahramanmaraş'ta bulunan bir yolda iki günde bir trafik kazası meydana geliyor. Bölge esnafı, kazaların sürücü hataları ya da yolun durumuyla ilgili olduğunu belirtiyor. Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu üzerinde sık sık trafik kazaları yaşanıyor. Esnaf, sürücülerin hızlı seyir halindeyken virajlarda kaza yaptığını ve yolun dar olmasının da kazalara neden olduğunu ifade ediyor. Esnaf, önlem alınması gerektiğini vurgulayarak trafik kontrolünün artırılmasını talep ediyor.

  • Mansur Yavaş: Belediyelerin Borçları İsrafı Gösteriyor
    11:46 Mansur Yavaş: Belediyelerin Borçları İsrafı Gösteriyor

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP ve MHP'den devralınan belediyelerin toplam borcunun 100 milyarı bulmasını değerlendirdi. Yavaş, lüks belediye binaları yapmanın ve çöp projelere para harcamanın doğru olmadığını belirtti.

  • Afyonkarahisar'da midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı
    11:45 Afyonkarahisar'da midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar-Ankara kara yolu Susuz beldesi yakınlarında İscehisar Belediyesine ait midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırıldı.

  • Sarıkamış'ta Aile Destek Merkezi Kursları Kadınlara Meslek Öğretiyor
    11:44 Sarıkamış'ta Aile Destek Merkezi Kursları Kadınlara Meslek Öğretiyor

    Kars'ın Sarıkamış ilçesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi bünyesinde açılan kurslara katılan kadınlar, hem meslek öğreniyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. El sanatları, dikiş nakış, giyim, kuaförlük, rölyef, tel kırma, amigurimi, epoksi ve takı tasarım alanlarında eğitim alan kadınlar, ürettikleri ürünleri satarak gelir elde ediyor. Ayrıca, kursiyerlerin çocukları da merkezdeki oyun alanında el becerileri kazanıyor.


Advertisement