Beyşehir Emniyet Müdürü Macit Ankara'ya Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir Emniyet Müdürü Macit Ankara'ya Uğurlandı

Beyşehir Emniyet Müdürü Macit Ankara\'ya Uğurlandı

Konya'nın Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ve ailesi son atama döneminde Emniyet Genel Müdürlüğüne tayini çıkması nedeniyle Ankara'ya uğurlandı.

15.07.2014 16:18  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ve ailesi son atama döneminde Emniyet Genel Müdürlüğü'ne tayini çıkması nedeniyle Ankara'ya uğurlandı.

Avşar Mahallesi'ndeki evinin önünde Ankara'ya uğurlamak üzere bir araya gelen emniyet teşkilatı mensupları Emniyet Müdürü Erkan Macit ve ailesini yalnız bırakmadı. Uğurlamaya Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sefa Mercan, daire amirleri, yaklaşık 2 yıl boyunca birlikte mesai yürüttükleri teşkilat mensubu mesai arkadaşları ile aileleri katıldı. Kendisini ve ailesini evinin önünde Ankara'ya uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşan Macit, otomobiliyle yeni görev yeri olan Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı. Veda anında duygusal anlar yaşanırken, bazı emniyet teşkilatı mensupları gözyaşlarına hakim olamadı.

Öte yandan, Erkan Macit'ten boşalan Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Erzurum'un İspir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden atanan Mustafa Demirgül'ün ise önümüzdeki günlerde Beyşehir'e gelerek yeni görevine başlaması bekleniyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir Emniyet Müdürü Macit Ankara'ya Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement