Beyşehir'de Cami ve Gençlik Konferansı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Cami ve Gençlik Konferansı Düzenlendi

Konya'nın Beyşehir Müftülüğü, Cami ve Gençlik konulu konferans düzenledi.

13.10.2014 11:02  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir ilçesinde, "cami ve gençlik" konulu konferans düzenlendi.

Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından Göl Düğün Salonu'nda Cami ve Din Görevlileri Haftası kapsamında gerçekleştirilen konferansa, konuşmacı olarak Konya İl Müftüsü Prof.Dr. Ali Akpınar katıldı. Akpınar, konferansta, bu yılın teması olan "cami ve gençlik" konusunda sunumunu gerçekleştirdi.

Camileri dinç ve dinamik hale getirecek olanların gençler olduğunu vurgulayan Akpınar, "Bu gençleri camiye çağırarak, davet ederek çekmeyi gerçekleştirmeliyiz" dedi.

Gençliğin, insanın en önemli devresi ve çağı olduğunu dile getiren Akpınar, toplumları güçlü kılanın ise sağlıklı bir gençlik olduğunu ifade etti.

Akpınar, şunları kaydetti:

"Maddi ve manevi şeylerden, günah kirlerinden arınmış, arındırılmış bir gençlik. Bunun için de iyi bir eğitim, temiz bir hayat, zorluklarla baş etmesini ve azimle mücadele etmesini bilen, kararlılık sahibi bir gençlik... Yeri gelince bir de direksiyonu onlara vermek; hem işyerimizde, hem evimizde değişik zamanlarda onları hayata hazırlamak... Gençliğimiz, geleceğimizin temelidir. Temiz bir gelecek, tertemiz bir gençlik üzerine kurulur. Gençlik, geleceğin temeli ise kirli temeller üzerine temiz ve güçlü gelecekler inşa edilemez."

Konferansın sonunda başarılı din görevlilerine plaket verildi. Konferansa Beyşehir İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, çevre ilçelerin müftüleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Cami ve Gençlik Konferansı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement